2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 43 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رفتم دارو هم بهم دادن ولی مشکلات من از این حرفا گذشته

فقط دارو خوردن که فایده نداره باید خودتم کمک خودت کنی وقتی یه فکر کنفی میاد سراغت سعی کن فکر رو از خودت دور کنی خودتو دوست داشته باش به خودت برس مثلا همین فردا پشو موهاتو رنگ کن لاک بزن 

فقط دارو خوردن که فایده نداره باید خودتم کمک خودت کنی وقتی یه فکر کنفی میاد سراغت سعی کن فکر رو از خ ...

به خودم میرسم ولی ازمن نطر روحی مثل مرده ی متحرکم

به خودم میرسم ولی ازمن نطر روحی مثل مرده ی متحرکم

سعی کن افکارت رو مرتب کنی افکارت رو تو کنترل خودت بگیر یکی از اعتیاد ما ادما اینه که به چیزای منفی زیادی فکر میکنیم این عادت رو ترک بده 

منم کلونازپام میخورم تا یه خورده ارومم میکنه

کدوم شهری؟ ما بروجردی م اگه بهت نزدیکه شهرمو ن یه سری بیا پیش دکتر شهرمو ن واقعا عالیه حال مریض و از این رو به اون رو میکنه من ازش معجزه دیدم 

وای چرا عزیزم

اخه من تمام اعضای خانوادمو از دست دادم یه سال خواهرمو سال تا به خودم کمک کردم خوب شدم خواهر دیگمو و همینطور پشت سر هم بعدشم که امسال رفته بودم سر خاک عزیزام که ماشین بهم زد و فرار کرد و کمرمم شکست والان با کمر بند طبی 7ماهه زندگی میکنم و با درد شدید

2790
2778
2791
2779
2792