2777
2789
عنوان

واقعاکه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 35 پست
یک هفته کاملا تز خونه بیرون نرفتی یعنی؟

اره فقط رفتم مغازه سرکوچمون خریدخونه همین

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بیاد تو رو ببره

شوهرم نرفته اصلا..فقط بعدازظهری رفته بوده سربزنه دیده همه اونجان

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

چقد تو ساده ای.حاضرم قسم بخورم اسم تورو هم نبردن.شوهرت واسه اینکه ناراحت نشی الکی میگه یادم رفت بهت بگم.اینقد ساده نباش.اون‌پیرزنه عفریته مادرشوهرت زبون نداشت خودش زنگت بزنه؟

چقد تو ساده ای.حاضرم قسم بخورم اسم تورو هم نبردن.شوهرت واسه اینکه ناراحت نشی الکی میگه یادم رفت بهت ...

نه راست میگ شوهرم دروغ نمیگ اصلا..مادرشوهرمم اصلااینجوری نیست خیلی خوبه ولی کاش ب خودم میگفتن ک الان حسرت نخورم..میخوام فردارونرم خونش چون همیشه جمعه هامیرفتم اونجا..ولی هفته پیش ک نرفتم این هفته ام نرم بقیه فک میکنن خبریه نرفتم حرف پشتم درست میکنن مجبورم برم

شوهرم نرفته اصلا..فقط بعدازظهری رفته بوده سربزنه دیده همه اونجان

وااا خب همون بعد از ظهری ک دیده همه اونجان, می اومد شما رو برمیداشت باهم میرفتین. مگه مادر شوهرت شب یلدا رو روز گرفته بوده?

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
وااا خب همون بعد از ظهری ک دیده همه اونجان, می اومد شما رو برمیداشت باهم میرفتین. مگه مادر شوهرت شب ...

نه شب..فک کرده مادرم اینااینجان شب ک مادرم اینانموندن رفتن

من امروز کلا خونه بودم اینقد گریه کردم  یاد بدبختی هام افتادم  هر روز بیرونم

خوشبحالت..من کلاتوکلبه احزان خودم هستم😏

خب برو بیرون برو کلاسی چیزی ورزش پیاده روی 

بابچه کجامیشه بری..مادرمم نزدیک نیس ک بذارم پیشش..پیاده روی بااین هوای الوده؟😷