2777
2789
عنوان

واقعاکه😔😔

377 بازدید | 35 پست

مادرشوهرم امشب شب یلداگرفته بود خونش همه بودن بجزمن😔😔والبته خواهرشوهراولیم ک راهش دوره نیومده بود..شوهرم میگ مادرم بهم گفته بودمن یادم رفته بودبهت بگم وقتی ام شوهرم  سربزنه همه میگفتن عه چرانیوردیش واینا..البته مادرم ایناخونم بودن ولی اگ میدونستم امشب یلدامیخوان بگیرن بعدازظهرمیرفتم خونشون چون مادرم بعدازظهررفت..آش رشته گذاشته بودن شامشونم فلافل بودک مادرشوهربرام فرستاده بود..خیلی ناراحتم ک نرفتم😔😔دلم پوسیدتوخونه..یه هفته س ک خونم هیچ جانرفتم..الان همشون پیش همه نشستن دارن میگن ومیخندن..امامن چی؟

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی؟! شوهرت رفته بود تو رو نبرده بود ؟؟؟

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖

یلدا که هنوز نیومده🤔🤔🤔

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
وا شوهرت بدون تو رفته؟

نه رفته بوده سربزنه همیشه میره..شب پیش من بود

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
چرا نگه باهاشون قهری

نه قهرنیستم..اوناهرکاری بخوان بکنن ب شوهرم میگن ب من زنگ نمیزنن..شوهرمم اصلاحافظه نداره ویادش رفته بودب من بگ

چه شوهری داری😑😑😑😑😑

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست