2777
2789
عنوان

واقعاکه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 35 پست
چی؟؟؟ زبان خارجی نوشتی که😁

واقعانفهمیدی؟؟گفتم بابچه نمیشه هیچ جارفت..مادرمم خونش نزدیک نیست ک بچموبذارم پیشش...پیاده روی نمیشه رفت ک بااین هوای الوده؟ok??😁😁

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعانفهمیدی؟؟گفتم بابچه نمیشه هیچ جارفت..مادرمم خونش نزدیک نیست ک بچموبذارم پیشش...پیاده روی نمیشه ...

باور کن اولش کلا بهم ریخته بودن کلمات رفرش کردم درست شد😁 ببخشید مجبور شدی  دوباره تایپ کنی😊

نه شب..فک کرده مادرم اینااینجان شب ک مادرم اینانموندن رفتن

عیب نداره منم گاهی پیش اومده ک دوس داشتم یه مهمونی برم اما جور نشده ک برم. باید با شوهرت میرفتین بیرون به دور میزدین خودتون

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم

[QUOTE=116513366]باور کن اولش کلا بهم ریخته بودن کلمات رفرش کردم درست شد😁 ببخشید مجبور شدی  دوباره تایپ 

خواهش میکنم❤

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
عیب نداره منم گاهی پیش اومده ک دوس داشتم یه مهمونی برم اما جور نشده ک برم. باید با شوهرت میرفتین بیر ...

خسته بود😐😏