2777
2789
عنوان

کیا تک عروسن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 30 پست
منم تک عروسم با چهارتا خواهرشوهر . با یکی یکم گرم صحبت کنم اون یکی میره تو قیافه . یکی تو فامیلشون ف ...

من که پدر شوهرم دشمنمه برعکسه عوض اینکه مادر شوهرم باهام لج کنه اون لج میکنه و اینکه کلی از شوهرم انتظار دارن هرکاری براشون بکنه هرچی میخره برا اونام بخره

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین
ولی یه بدیهاییم داره اینکه همه انتظارات از شوهر آدمه چون تک پسر خانوادست

این خیلی بهتر از تحمل کردن جاری هست

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که پدر شوهرم دشمنمه برعکسه عوض اینکه مادر شوهرم باهام لج کنه اون لج میکنه و اینکه کلی از شوهرم ان ...

چرا اخه؟  . معمولا پدرشوهرا خوب میشن . احتمالا خیلی پرتوقع بوده از پسرش 

مامان من عروس اخر با پنج تا هم عروس و ۶تا خواهر شوهر .خدایی همش فک میکنم بابا بزرگم کارخونع جوجع کشی نداشتع با این همع بچع تازه ی عموم مجرده ی عمم هم‌فوت کرده کلا ۱۴تا بچه داستت بابا بزرگم

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
چرا اخه؟  . معمولا پدرشوهرا خوب میشن . احتمالا خیلی پرتوقع بوده از پسرش

نمیدونم انقدر بهم حرف میزنه .کلا باهام لج میکشه شوهرم برام خونه ساخت انقدر بهم غر میزد میگفت کابینت نزن زن من چندساله خونش کابینت نداره تو چرا میخواب بزنی درصورتی که گوشوارها خودم دخترام فروختم که کابینت بزنم

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین

من تک عروسم،یه خواهر شوهر دارم خیلی خوبه یعنی خانواده همسر من کلا آدمای خوبین و از اول خواستگاری تا الان که 4 ساله میگذره تو همه مراسما و مناسبتا برام سنگ تموم گذاشتن ولی خودم دلم خوانواده شوهر شلوغ میخواست،اینا خیلی ساکت مودب و بی آزارن آدم حوصلش سر میره،خیلی کلاسشون بالاس کلا تو خونشون میرم دوست دارم یکم ساده تر و راحت تر باشن ولی در کل آرامش اعصاب دارم راضیم

بلندترین فریاد من سکوت من است...