سلام دوستان من عموی همسرم و همسرش و دختر و دامادش امروز صبح از شهر دیگه ای اومدن خونه ما و قراره تا یکشنبه صبح باشن منم پول خیلی کمی تو خونه داشتم(200 هزار تومن) و همونم دیشب رفتیم برا مهمون ها خرید و با کلیییی صرفه جویی و فقط خریدن خامه و نوشابه و دوغ و یکم میوه و گوشت چرخ کرده 100 تومنش رفت😑
ظهر ناهار زرشک پلو مرغ درست کردم برا شام اگر بخوام یکم صرفه جویی کنم و کوکوسبزی و کتلت سیب زمینی درست کنم زشته؟
اخه شب یلدا هم در پیشه😩😩😩
عزیزان نینی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
بیشتر نونی درست کن .برو تره بار میوهای درجه پایین بخر .بادمجون بخر میتونی کشک بادمجون .میرزاقاسمی درست کنی .یه وعده کوکوی سیب زمینی یه وعده کوکو سبری . یه وعده دمپختک .سر غذا هم هردفعه چیزی بیار مثلا یه بار پیاز ببر یه بار سبزی خوردن یه بار ترشی . برای یلدا میتونی باسلوق درست کن یکم لبو بپز یا باقالی خشک بخر و بپز . یکمم تخمه مشکی . امیدوارم بهتون خوش بگذره
برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️
عزیزم زشته مهمون داری ماکارانی و سیب زمینی هم شد غذا؟ فردا پشت سرت هزار حرف میزنن که یا ندارین بخورین یا زن زندگی نیستی یا میمیرین غذا بخورین . بهر حال مهمون داری عزیزم قرض کن پس بده همیشه که دستتون تنگ نیست
فرزند من به دنیا اومد . خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم دامن همه منتظران رو سبز کن .
کتلت گوشت میخواد گوشتو لازم دارم برا ماکارونی اینم بگم وسط وعده ها شیرموز بستنی و نسکافه و شیرینی و ...
خب پس سخت نگیر
من سال اول ازدواج یه فامیل خودم اومد پنج روز خونم بود همه وعده ها خورشتی و مرغ و ماهی بود دستمون خالی بود شوهرم قرض کرد بخاطر حرف من
بعد که رفتم شهرستان حرف مفت زده بود انقد بهم برخورد که تصمیم گرفتم دیگه اصلا بکسی رو ندم وعده نهار و اره خورشتی میذارم ولی شام نه اصلا به خودم زحمت نمیدم که بعد دلم بسوزه