2789
عنوان

ی کمکی کنید

353 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من عموی همسرم و همسرش و دختر و دامادش امروز صبح از شهر دیگه ای اومدن خونه ما و قراره تا یکشنبه صبح باشن منم پول خیلی کمی تو خونه داشتم(200 هزار تومن) و همونم دیشب رفتیم برا مهمون ها خرید و با کلیییی صرفه جویی و فقط خریدن خامه و نوشابه و دوغ و یکم میوه و گوشت چرخ کرده 100 تومنش رفت😑

ظهر ناهار زرشک پلو مرغ درست کردم برا شام اگر بخوام یکم صرفه جویی کنم و کوکوسبزی و کتلت سیب زمینی درست کنم زشته؟

اخه شب یلدا هم در پیشه😩😩😩

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

اره همه چی دست کن راحت باشن

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم قرض کنی بهتره  سه شب هست مهمونن ، بعد شمام میرین خونشون بهتره آبرومند برگزار کنی ـ

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
براي شام كوكو سبزي و سالاد شيرازي و ژله درست كن

ژله کارامل برا شب یلدا میخوام بزارم

ولی سالاد فصل درست کردم 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
فکر کنم قرض کنی بهتره  سه شب هست مهمونن ، بعد شمام میرین خونشون بهتره آبرومند برگزار کنی ...

میتونم قرض کنم ولی روم نمیشه اصلا😕