2777
2789
عنوان

شب یلدا برای عروس چی ببریم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 64 پست
 گل رو بدون مناسبت هم میشه هدیه داد ست های خوشگل ، باکس ، دسته گل حتی یه شاخه وقتی کسی توان ...

مهم احساس ادمه. هدیه هم خوبه . داشته باشی اصن ی دسته ای از گل رز بدی . چراکه نه. من خودم رو هدیه فوکوس نمیکنم اصولا. 

چه کادوهایی؟

اجیل نمیبرن که تراخدادیگه این مدنکنین

آجیل چهارشنبه سوری میبرن

یلدا پشمک ومیوه اینا ببرین با لباس بجای لباس میتونین ازطلاشم بخرین راحت باشین 

لباسهاش : بلوز شلوار شال کلاه دستکش پوتین پالتو وچتر

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم با ای گرونی بتونه بخره یا نه

طلای اضافی نخرین بجای لباساش ازطلاهای عروسیش بخرین 

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
لباس منظورمه چیا باید بخریم ،هنوز صیغه هستن طلا نمیبریم ایشالا عیدی های بعد همراه با طلا میریم

نامزد نیستن؟ عقدکامل؟ صیغن؟  بنظرم‌نبرین هم میشه

من نشنیدم واسه دختر صیغه‌ای عیدی ببرن..هروقت عقد کردن اون موقعه

صیغه شدن بله برون گرفتیم فقط دو ماه دیگه قراره عقد کنن

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هیچوقت نباید الکی توقع داشت. یا طرفتو متوقع کنی. مگه تولده یا سالگرد ازدواجه که میخواید کادو بدید شب یلدا. اینارو واقعا ازکجاتون درمیارید . منوهمسرم که اصلا این چیزا برامون معنیو مفهوم خاصی نداره.

نامزد نیستن؟ عقدکامل؟ صیغن؟  بنظرم‌نبرین هم میشه

عقد کامل نیستن ،فقط صیغه محرمیت خونده شده تا چند ماه دیگ عقد کنن ولی بله برون گرفتیم

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
هیچوقت نباید الکی توقع داشت. یا طرفتو متوقع کنی. مگه تولده یا سالگرد ازدواجه که میخواید کادو بدید شب ...

ازقدیم تویلدا براعروس میبردن

هیچوقت نباید الکی توقع داشت. یا طرفتو متوقع کنی. مگه تولده یا سالگرد ازدواجه که میخواید کادو بدید شب ...

نمیدونم عزیزم توماها رسمه واس عروس وسایل میبرن 

ن والا. اینو دیگه بعضیا خیلی پررنگ کردن. 

الان اره مثلا اجیل اضافه کردن یاخیلی چیزاش اضافه کردن

قدیم یکم شیرینی ومیوه ولباس زمستونی میخریدن الان اره خیلی زیاد کردن 

الان اره مثلا اجیل اضافه کردن یاخیلی چیزاش اضافه کردن قدیم یکم شیرینی ومیوه ولباس زمستونی میخریدن ا ...

چشم هم توچشمی. والا من که ب یه شاخه گل و ی نامه پراز عشق راضی ام.تازه کلی هم ذوق میکنم.