مگنام مدیر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 عنوان شب یلدا برای عروس چی ببریم ؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 64 پست به جز میوه و اجیل 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1398/09/28 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mpone عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 1421 گل رو بدون مناسبت هم میشه هدیه داد ست های خوشگل ، باکس ، دسته گل حتی یه شاخه وقتی کسی توان ... مهم احساس ادمه. هدیه هم خوبه . داشته باشی اصن ی دسته ای از گل رز بدی . چراکه نه. من خودم رو هدیه فوکوس نمیکنم اصولا.
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 چه کادوهایی؟ اجیل نمیبرن که تراخدادیگه این مدنکنینآجیل چهارشنبه سوری میبرنیلدا پشمک ومیوه اینا ببرین با لباس بجای لباس میتونین ازطلاشم بخرین راحت باشین لباسهاش : بلوز شلوار شال کلاه دستکش پوتین پالتو وچتر مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 نمیدونم با ای گرونی بتونه بخره یا نه طلای اضافی نخرین بجای لباساش ازطلاهای عروسیش بخرین مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 لباس منظورمه چیا باید بخریم ،هنوز صیغه هستن طلا نمیبریم ایشالا عیدی های بعد همراه با طلا میریم نامزد نیستن؟ عقدکامل؟ صیغن؟ بنظرمنبرین هم میشه مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 من نشنیدم واسه دختر صیغهای عیدی ببرن..هروقت عقد کردن اون موقعه صیغه شدن بله برون گرفتیم فقط دو ماه دیگه قراره عقد کنن 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
mpone عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 1421 هیچوقت نباید الکی توقع داشت. یا طرفتو متوقع کنی. مگه تولده یا سالگرد ازدواجه که میخواید کادو بدید شب یلدا. اینارو واقعا ازکجاتون درمیارید . منوهمسرم که اصلا این چیزا برامون معنیو مفهوم خاصی نداره.
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 نامزد نیستن؟ عقدکامل؟ صیغن؟ بنظرمنبرین هم میشه عقد کامل نیستن ،فقط صیغه محرمیت خونده شده تا چند ماه دیگ عقد کنن ولی بله برون گرفتیم 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 هیچوقت نباید الکی توقع داشت. یا طرفتو متوقع کنی. مگه تولده یا سالگرد ازدواجه که میخواید کادو بدید شب ... ازقدیم تویلدا براعروس میبردن مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 هیچوقت نباید الکی توقع داشت. یا طرفتو متوقع کنی. مگه تولده یا سالگرد ازدواجه که میخواید کادو بدید شب ... نمیدونم عزیزم توماها رسمه واس عروس وسایل میبرن 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
mpone عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 1421 ازقدیم تویلدا براعروس میبردن ن والا. اینو دیگه بعضیا خیلی پررنگ کردن.
mpone عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 1421 نمیدونم عزیزم توماها رسمه واس عروس وسایل میبرن زیاد شلوغش نکنید. توقعش میره بالا.
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 ن والا. اینو دیگه بعضیا خیلی پررنگ کردن. الان اره مثلا اجیل اضافه کردن یاخیلی چیزاش اضافه کردنقدیم یکم شیرینی ومیوه ولباس زمستونی میخریدن الان اره خیلی زیاد کردن مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
mpone عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 1421 الان اره مثلا اجیل اضافه کردن یاخیلی چیزاش اضافه کردن قدیم یکم شیرینی ومیوه ولباس زمستونی میخریدن ا ... چشم هم توچشمی. والا من که ب یه شاخه گل و ی نامه پراز عشق راضی ام.تازه کلی هم ذوق میکنم.
mahhhhhhhhbanoooo عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 1358 ی پالتو ی کفش کیف. شلوار ی روسزی پشمک تزئین شده پفیلا تزئین شده هندونه تزئین شده همین مامان دوقلوها🦋