2777
2789
عنوان

شب یلدا برای عروس چی ببریم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 64 پست
چشم هم توچشمی. والا من که ب یه شاخه گل و ی نامه پراز عشق راضی ام.تازه کلی هم ذوق میکنم.

نه عزیزم مال من مفصل بود اولین یلدام اون زمان فقط۲۰۰هزارتومن دادیم تزیین میوم به گل فروش 

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اره مثلا اجیل اضافه کردن یاخیلی چیزاش اضافه کردن قدیم یکم شیرینی ومیوه ولباس زمستونی میخریدن ا ...

اخه این زمان با اون زمان خیلی فرق داره 

هر سال با سال دیگ فرق دارره

خوش به حالت با مادرشوهرت 

فدات

خانوادگی فرشتن

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
خداروشکر خانواده خوب نعمته.منم همیشه دوستداشتم با ماذر شوهرم اکی بودم 

ایشالله خیلی زود اوکی میشی عزیزم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
😃چه اداهایی.

نه اصلا هم ازاین اداها درمیارن میزارن اینستااصلا من نمیکنم فقط چیزی دوس داشته باشم‌براخودم میکنم تل واینستااینام ندارم فقط براخودم زندگی میکنم البته اگه طرفام بزارن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
من درکو مهربونی و وفاداری همسرم  مهمه ن کادو و هدیه.

خب چ ربطی داشت 

اون خانم میگه کادو ببریم 

تو میگی با ی نامه ...و چشم هم چشمی شده و پررو میشن ...

ربطی ب پررو شدن نداره وظیفس باید ببرن 

هرسالم فرق داره چن سال پیش مثلا کادو نمیردن ولی الانا میبرن

خب چ ربطی داشت  اون خانم میگه کادو ببریم  تو میگی با ی نامه ...و چشم هم چشمی شده و پررو ...

دقیقا خواهرشوهرمنم میگه حتی یبارم زنگ نزنید بش عروس پرو میشه 😐حالا زندگی خودش به طلاق کشیده میگه چون کسی بم محبت و توجه نمیکنه