2777
2789
عنوان

شب یلدا برای عروس چی ببریم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 64 پست

مادرشوهرم برام طلا.پالتو.روسری.شلوار جین.چکمه خرید

اجیل شیرین.میوه.میوه خشک.پشمک.کدو.لبو.شیرینی.برنج و تخمه بو داده درست کرد.دیگه از بقیه چیزایی ک قراره بیارن خبر ندارم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس منظورمه چیا باید بخریم ،هنوز صیغه هستن طلا نمیبریم ایشالا عیدی های بعد همراه با طلا میریم

ببین حالا طلا منظورمون ست و نیم ست نیس 

اگ در توانتون هست یه الیزابت هم که بخرین تو ذهنش میمونه 

لباس هم که همون بافت چکمه پالتو شال زمستونی 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
 خب اگه توانش رو دارن ک خیلی خوبه

نه ماهمه چی میخریم حتی طلا  و میوه و اجیل و لباس تا لباس زیر ولی فعلا صیغه هستن دست داداشمم خیلی خالی شده قراره طلا نبریم فقط ولی بقیه چیزارو میگیریم

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
ی گل رز  کافیه. با یه نامه عاشقونه.😊

گل رو بدون مناسبت هم میشه هدیه داد

ست های خوشگل ، باکس ، دسته گل حتی یه شاخه

وقتی کسی توانایی مالیش رو داره چرا خرج نکنه خب؟

قبول ندارین یه دسته گل بهتر از یه گل تکه؟

ب تناسب هدیه خوب هم بهتره

یادم تورو فراموش..
ببین حالا طلا منظورمون ست و نیم ست نیس  اگ در توانتون هست یه الیزابت هم که بخرین تو ذهنش میمون ...

نمیدونم با ای گرونی بتونه بخره یا نه

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
نمیدونم با ای گرونی بتونه بخره یا نه

خب اگ نمیتونه نخره بالاخره برا داداشت هم باید خاطره خوب بشه 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
من نشنیدم واسه دختر صیغه‌ای عیدی ببرن..هروقت عقد کردن اون موقعه

منظورش نامزده دیگه 

نه ماهمه چی میخریم حتی طلا  و میوه و اجیل و لباس تا لباس زیر ولی فعلا صیغه هستن دست داداشمم خیل ...

تا حدی ک‌توانش هست ک بهش فشار نمیاد بگیرید 

اره وقتی فقط صیغن کافیه همینا طلا نمیخواد

یادم تورو فراموش..