2777
2789
عنوان

شب یلدا برای عروس چی ببریم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 64 پست

مادرشوهرم برام طلا.پالتو.روسری.شلوار جین.چکمه خرید

اجیل شیرین.میوه.میوه خشک.پشمک.کدو.لبو.شیرینی.برنج و تخمه بو داده درست کرد.دیگه از بقیه چیزایی ک قراره بیارن خبر ندارم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس منظورمه چیا باید بخریم ،هنوز صیغه هستن طلا نمیبریم ایشالا عیدی های بعد همراه با طلا میریم

ببین حالا طلا منظورمون ست و نیم ست نیس 

اگ در توانتون هست یه الیزابت هم که بخرین تو ذهنش میمونه 

لباس هم که همون بافت چکمه پالتو شال زمستونی 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
 خب اگه توانش رو دارن ک خیلی خوبه

نه ماهمه چی میخریم حتی طلا  و میوه و اجیل و لباس تا لباس زیر ولی فعلا صیغه هستن دست داداشمم خیلی خالی شده قراره طلا نبریم فقط ولی بقیه چیزارو میگیریم

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
ی گل رز  کافیه. با یه نامه عاشقونه.😊

گل رو بدون مناسبت هم میشه هدیه داد

ست های خوشگل ، باکس ، دسته گل حتی یه شاخه

وقتی کسی توانایی مالیش رو داره چرا خرج نکنه خب؟

قبول ندارین یه دسته گل بهتر از یه گل تکه؟

ب تناسب هدیه خوب هم بهتره

یادم تورو فراموش..
ببین حالا طلا منظورمون ست و نیم ست نیس  اگ در توانتون هست یه الیزابت هم که بخرین تو ذهنش میمون ...

نمیدونم با ای گرونی بتونه بخره یا نه

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
نمیدونم با ای گرونی بتونه بخره یا نه

خب اگ نمیتونه نخره بالاخره برا داداشت هم باید خاطره خوب بشه 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
من نشنیدم واسه دختر صیغه‌ای عیدی ببرن..هروقت عقد کردن اون موقعه

منظورش نامزده دیگه 

نه ماهمه چی میخریم حتی طلا  و میوه و اجیل و لباس تا لباس زیر ولی فعلا صیغه هستن دست داداشمم خیل ...

تا حدی ک‌توانش هست ک بهش فشار نمیاد بگیرید 

اره وقتی فقط صیغن کافیه همینا طلا نمیخواد

یادم تورو فراموش..
2790
2778
2791
2779
2792