2777
2789
عنوان

مادرشوهر

851 بازدید | 58 پست

سلام.شبتون بخیر

من تازه عضو سایت شدم ولی قبلا مطالب را دنبال میکردم

ما طبقه بالا مادرشوهرم هستیم،پسرم ۲ و ۳ ماهشه یکی از مشکلاتی که با مادرشوهرم دارم اینه که مدام از پسرم سوال میپرسه،مثلا:رفتی خونه پدربزرگ (منظورش بابای من) چی خوردی؟ چیکار کردی؟ و ....

البته پسرم هنوز کامل زبون باز نکرده و از طریق شوهرم درجریان کامل مسایل قرار میگیره ولی به نظرتون بهش چی بگم که دیگه ازین سوالا از پسرم نپرسه،چون مسلما این رفتار و سوالا بعد که پسرم بزرگتر هم بشه ادامه داره. واقعا از دستش کلافه شدم

وای خداروشکر راحت شدم ازشون ,منم ب این چیزا فکرمیکردم ک فرار کردم از اونجا

وقتی دیدیشون یجوری بحث باز کن وبگو پسرت بهت گفته ازش سوال میکنن تا خجالت بکشن , یا وقتی بچت یکم بزرگترشد بهش بگو هرکسی ازت سوال کرد بگو مامانم گفته خبرچینی نکنم تا ضایع شن

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدنی بهش بگو,مادر جون از پیامبر نقله که تجسس از بچه گناهه. چون به مرور صداقت بچه از بین میره. بعدا گزارشگر خونه ی خودت میشه برا یه جای دیگه.جاسوسی یاد میگیره اینطوری.

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

به پسرت یاد بده درجواب بهش بگه ،،من نمیدونم فقط مامانم میدونه،زنداداشه من اینجوری یادداده،،هرسوالی بپرسیم میگه از مامانم بپرس من نمیدونم

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭

بهش بگو این کارشما بچه رو خبرچین میکنه‌فردا کارها و مسائل خصوصی شما رو هم پیش خانواده من تعریف میکنه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
پیش خودم ازش میپرسه

اها پس داره از تو میپرسه ن.ازبچه 

چون مادرشوهرمنم اینجوریه بااینکه بچم چندماهش بود هی میگفت کجابودی , خونه مادری بودی , یا چی خوردی امروز

اینقدر میگفت تامن جواب بدم نه خونه مادرم.نبودم

میخواست سردربیاره, 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...