2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 58 پست
بدبختی دیگه من ایتکه جاری دیگه مم توو همین ساختمونه ولی چون شوهرش ۱ بار جداشده بعد اینو گرفته از اول ...

میتونم بفهمم.خیلی سخته

ولی ما زنا اگه بتونی با زبون نرم با شوهرامون حرف بزنیم و به اصطلاح خرشون کنیم دیگه هیچ کس حتی مادراشون هم نمیتونن اینطکری روشون تاثیر بذارن و باعث ازار باشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا موندی اونجا?  من بااینکه خونه خودم بود بارکردم , وای راحت شدم  نمیدونی خواهر داشتم د ...

منکه با اینکه ۱ دخترم و فقط ۱ برادر دارم که اونم دبیرستانیه بابا و مامانم فقط عید دیدنی میان خونمون،اونم فقط دیدن نه اینکه برا شام یا ناهار بمونن

پوستم کنده شده توو این ۵ سال بخدا،خیلی اذیتم کردن

اذيت نميشي شوهرت ميره همه چيو ميگه ؟؟؟منم شوهرم همينجوريه خدا ميدونه چقدر باهم بحث داريم ،زورم ميگيره ميگم خاله زنكي ديگه فقط مونده سكسمونو تعريف كني

بگو ازبچه سوال پرسید بچه فضول بار میاد منم دوس ندارم بچه فضول بشه فرداپسفردا حرفای خونه خودتونم میبر ...

اینا خیلی ادعای فرهنگ و ادب و تحصیلاتشون میشه،بهش بگم از مشاور شنیدم یا توو ۱ مقاله خوندم که اینطور سوالا توو روحیه بچه اثر بد میذاره یا نمیدونم خبرچین میشه خوبه به نظرتون؟

منکه مادرشوهرم بخواد حرف بزنه میگه روانشانسا میگن فلان،مشاورا میگن بهمان،یا توو کتابامون قبلنا خوندم که فلان.باید مثه خودش باهاش حرف بزنم

منو روانی کردن اینا الان ۴ صبحه ولی از بس فکر توو سرمه نمیتونم بخوابم،زندگیمو هر موقعشو ۱ جوری زهر کردن حالا اومده سر بچه م

اذيت نميشي شوهرت ميره همه چيو ميگه ؟؟؟منم شوهرم همينجوريه خدا ميدونه چقدر باهم بحث داريم ،زورم ميگير ...

داغوووونم.میدونی چقد دعوا کزدیم

الان بخاطر بچه م خودمو میزنم به بیخیالز ولی بعضی وقتا دیگه عصبی میشم

میتونم بفهمم.خیلی سخته ولی ما زنا اگه بتونی با زبون نرم با شوهرامون حرف بزنیم و به اصطلاح خرشون کنی ...

مادرشوهر من ۳ تا پسر داره با اینکه همه شون تحصیل کرده و موفقن ولی پیش مامانشون مثه ۱بچه ن،مثلا مامانشون توو جمع قربون دست و پای برادر شوهر بزرگم که حدود ۵۰ سالشه میره

برعکسش خواهرشوهرم خیلی مستقله فقط ازینا کار میکشه بدون هیچ محبتی

داغوووونم.میدونی چقد دعوا کزدیم الان بخاطر بچه م خودمو میزنم به بیخیالز ولی بعضی وقتا دیگه عصبی میش ...

ببين منم مادر شوهرم همينجوريه،يه بار پرسيد خيلي محترمانه گفتم اين كار باعث ميشه بچه فضول و خبر چين بار بياد ،اونم هيچي نگفت ،مگه تعارف داري سر تربيت بچت ،بگو بهش

اینا خیلی ادعای فرهنگ و ادب و تحصیلاتشون میشه،بهش بگم از مشاور شنیدم یا توو ۱ مقاله خوندم که اینطور ...

اره بگو برا کلاس بچه داری رفتم بهداشت یروز الکی برو بعد بگو مشاوره اینا روگفته اونم مطرح کن یه چیزای دیگم بگو خلاصه 

اینا خیلی ادعای فرهنگ و ادب و تحصیلاتشون میشه،بهش بگم از مشاور شنیدم یا توو ۱ مقاله خوندم که اینطور ...

درکت میکنم دقیقا مثل من...آره گلم یابگو تو کتاب روانشناسیه کودکان خوندم مرتبت با تربیت کودکان

ببين منم مادر شوهرم همينجوريه،يه بار پرسيد خيلي محترمانه گفتم اين كار باعث ميشه بچه فضول و خبر چين ب ...

جاری بزرگم اینقد مستقیم حرف بزنن میزنه توو دهنشون،الان بابای جاریم بیمارستان بستری و مریضه از ترسشون جرات ندارن به جاریم زنگ بزنن احوال بپرسن،هی میندازن گردن همدیگه چون همیشه ازشون طلبکاره،شیرینی جلوش میارن میگه من ازین شیرینا دوس ندارم،مهمونش میکنن میگه کار دارم نمیاد،برادرشوهرم تنها میاد،ازش سوال میپرسن کله پاشون میکنه،جاری کوچیکمم کارش راحته چون شوهرش نسبت به شوهر من و برادرشوهر اولی عاقلتره و البته خودش هرچی از ریخت و قیافه و خونواده درست و حسابی بی نصیبه سییییاااااست داره

من خیلی ساده و مظلوم بودم بخدا گیر اینا افتادم