2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 58 پست

یا چپ میره راست میاد میگه برا بچه،هم بازی بیار

خیلی حالبه انتظار داره سرکار برم،۲ تا ۲ تا بچه بزرگ کنم بدووووون هیچ حمایت و کمکی،به پسرش برسم،ترگل و ورگل باشم،دم به دقه مهمونش کنم وای عر چی ازشون بگم کم گفتم فقط بدونین روانیم کردن

توو بارداریم اینقد این زن منو اذیت کرد که حد و حساب نداره حالا پررو میگه بچه بیار،من با خاطره های بدی که از بارداریم دارم فک کنم هیچوقت بچه دار نشم دوباره

کلا منو گفری میکنه،جالب اینه وقتی اومد خواستگاری من بابام مخالفت کرد که داستان خواستگاری هم جریان داره بعدا میگم براتون ولی ول کن نبود حالا اینقد اذییییت میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب تو هم درست شو 

واقعا بلد نیستم

همه ش میگم پیرن،گناه داره،مثلا مهمونمه من این حرفو بزنم ناراحت میشه

اینا نسبت به بابا و مامان من مسنن،همسن پدربزرگ و مادربزرگ منن برا همین دلم نمیاد توو روشون وایسم،اینا هم هی پررو میشن

واقعا بلد نیستم همه ش میگم پیرن،گناه داره،مثلا مهمونمه من این حرفو بزنم ناراحت میشه اینا نسبت ب ...

ببين من جاري ندارم ،ولي اينو فهميدم وقتي بيشتر بي زبوني اوناهم بيشتر پاشونو دراز ميكنن،منم اولا جواب نميدادم ميخنديدم،ولي ديدم بعدش خودم حرص ميخورم الان جواب ميدم ،خدايي مادر شوهرم بهتر شده از وقتي اين كارو ميكنم ،اولا شب تا صبح گريه ميكردم به حرفاش

ببين من جاري ندارم ،ولي اينو فهميدم وقتي بيشتر بي زبوني اوناهم بيشتر پاشونو دراز ميكنن،منم اولا جواب ...

من بهترین روزای زندگیم بخاطر حرف و رفتارای این عوضیا خراب شد حتی روز عروسیم و فردای اون و تولد بچه م و هزارتا مورد دیگه

منکه مادرشوهرمو سپردم بخدا،و از ته دل از خدا خواستم بلاهایی که سر من اورد و چیزایی که برای زندگی من خواست سر عزیزش بیاد

من مادرشوهرم قشنگ جلو خودم اوایل ازدواجمون به شوهرم گفت جدا شین،یعد که باردار بودم گفت تو بچه ت عقب افتاده میشه و ....

یعنی با تموم غصه هایی که توو بارداریم روو دلم گذاشتن و بلاهایی که سرم اوردن معجزه بود که پسرم سالم به دنیا اومد و دشمن شاد نشدم

من بهترین روزای زندگیم بخاطر حرف و رفتارای این عوضیا خراب شد حتی روز عروسیم و فردای اون و تولد بچه م ...

آره ميدونم چي ميگي عزيزم ،خودمم همين مشكلا رو داشتم ،تازه واسه من به شوهرم ياد ميداد بچتو بنداز ،با چنگ ودندون بچمو نگه داشتم،منم سپردم به خدا به خودشونم گفتم هركي ميخواد بچه من نباشه خدا عزيزشو ازش بگيره كه خودشونو جمع و جور كردن 

آره ميدونم چي ميگي عزيزم ،خودمم همين مشكلا رو داشتم ،تازه واسه من به شوهرم ياد ميداد بچتو بنداز ،با ...

من بهشون گفتم اگه ۱ بار دیگه توو زندگیم دخالت کردین و برام شر درست کردین دیگه این آدمی که نشسته و داره باهاتون حرف میزنه نیستم،ازتون شکایت میکنم،پای همه چیزم وایمیسم

مادرشوهر گفت بچه تو (میدونن نقطه ضعف ما بچه هامونن) گفتن درمورد اونم قانون هست،اگه دیگه به هر دلیلی سر کردین توو زندگیم قانونی اقدام میکنم

من هر روزم قبل این موضوع جهنم بود،دیگه از اون موقع یکم دخالتاشون کمتر شد البته تموووم نشد 

من بهشون گفتم اگه ۱ بار دیگه توو زندگیم دخالت کردین و برام شر درست کردین دیگه این آدمی که نشسته و دا ...

چه پرو بگو آره قانون هست ولي ميندازم سرت يه هفته نگه دار بيا ببينم دو دستي پس ميدي بچه هارو يا نه

به پسرت یاد بده درجواب بهش بگه ،،من نمیدونم فقط مامانم میدونه،زنداداشه من اینجوری یادداده،،هرسوالی ب ...

چقد خوشم اومد از زن داداشت😂😂😂

از سردی هوا فقط زود به زود جیش آوردنش واسه ماست.

عزیزم خیلی بده که پسر وابسته به مادرش باشه از شانس بدم شوهر منم همینجوریه میخاد آب بخوره هم باید مادرش بدونه مثلا من بچم اوایل تولدش خیلی گریه می کرد من می گفتم ببریم دکتر مادر شوهرم میگفت نه خوب میشه بچه رو دکتری نکنید.دلم پره به خدا دارم حالا بقیه پسراش اصلا اینجوری نیستند

منم جدیدا دیدم خاهرشوهرم از بچه جاریم می‌پرسید خونتون چی خوردی مامانت ناهار درست کرده بچه هم میگفت هیچی نخوردم اینم میگفت بمیرم برات مامانت هیچی نمیده بهت دوسه باری دیدم این سوال رو ازش کرده و بعد خودش رو مهربونتر از مادر بچه نشون داده تصمیم گرفتم ب بچم یاد بدم حتی اگه چیزی نخورده بود بگه خوردم ک مثل جاریم فک نکنن نمیرسم به بچه خودم منتظرم عمه دلسوزی کنه براش😏😏

عزیزم خیلی بده که پسر وابسته به مادرش باشه از شانس بدم شوهر منم همینجوریه میخاد آب بخوره هم باید ماد ...

وای شوهر من چون توو بچگیشون مامانش شاغل بوده و با خواهر و برادراش پشت سر هم به دنیا اومدن،مادرشوهرم زیاد وقتی برا تک تک اینا نذاشته بخاطر همین محبتی که باید توو بچگی به بچه هاش میکرده الان میخواد جبران کنه