2777
2789

حالم خیلی بده امروز سونو دادم قطر اندومتر ۴ 

تخمدان راست ۴۱ در ۳۴ و تخمدان چپ ۴۱در ۳۵  فولیکول هم رویت نشد 

ینی  چی!؟

ینی  بچه دار نمیشم دکتری ک سونو انجام داد گفت خیلی  شدیده کیست پلی کیستیکت خیلی  حالم خرابه تو رو خدا اونایی  ک با وجود این کیست بچه دار شدن بگن چیکار کردن 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

منم سه تا کیست کوچیک داشتم پارسال ک باعث شد پریودام نامنظم شه قرص ال دی دکتر داد سه دوره خکردم خوب شدم تا الان که دوباره پریودام بهم ریخته فک کنم کیستا برگشته باید برم دکتر حتما

ینی منم باردار نمیشم؟؟

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم pcoهستم و مال منم شدیده عزیزم شدت یا خفیف بودن پلی کیستیک فقط با ازمایشamhمشخص میشه نا با سونو، من ۵ ساله درگیر این لعنتی هستم اگه همسرتون ضعیف نباشه با دارو امکان بارداریتون وجود داره چون همسر من ضعیفه من باردار نشدم ماه بعد میرم برایiui

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
چه علائمی داشتی رفتی سونو؟

من دیدم بچه دار نمیشم رفتم دکتر سونو نوشت فهمیدم الان بعد سه ماه رژیم و ورزش ودارو  هیچ تغییری  نکردم تازه یه درجه هم بیشتر شده خسته شدم از صبح ک سونو دادم دارم گریه میکنم 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
منم سه تا کیست کوچیک داشتم پارسال ک باعث شد پریودام نامنظم شه قرص ال دی دکتر داد سه دوره خکردم خوب ش ...

اره حتما از الان پیگیر باش  نزار شدید بشه 

پلی کیستیک نازایی نمیاره عزیزم فقط سالم خوری کن و ورزش و پیاده روی هر روز قرص متفورمینم حتماا ...

چن تا متفورمین بخورم چه موقع ها بخورم ؟!

من دیدم بچه دار نمیشم رفتم دکتر سونو نوشت فهمیدم الان بعد سه ماه رژیم و ورزش ودارو  هیچ تغییری& ...

ببین اگه وزنت زیاده کمش کن مال من کمه ۵۸ کیلو هستم واینکه چون دارو نخوردی شدید تر شده چند سالته؟

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
من یه ساله متفورمین میخورم تاثیری نداره

باید همسرت مشکل نداشته باشه عزیزم

پلی کیستیک درمانش با همونایی بود ک گفتم متفورمین خیلی مهمه تو این پروسه و در کنارش ورزش

جسارنا میشه بگی مشکل همسرت چیه؟

منم pcoهستم و مال منم شدیده عزیزم شدت یا خفیف بودن پلی کیستیک فقط با ازمایشamhمشخص میشه نا با سونو، ...

این آزمایشو دادم دکتر گفت خوبه مشکلی  نیست فقط همین مشکلو دارم