2777
2789
عنوان

نازایی پلی کیستیک لعنت به پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 9861 بازدید | 100 پست
انشاءالله که سالمه عزیزم وبعد۹ماه میاد بغلت😍😍😍اصلا نگران نباش استرس واست خوب نیس اجی 😘😘 اینارو ...

خواهش میکنم به امید خبرای خوش

خدا جون مرسی که بعد از کلی انتظار دلمون رو شاد کردی ..ان شاا روزی همه منتظرا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم به امید خبرای خوش

انشاءالله خداازبونت بشنوه عزیزم 😘😘😍😍

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
ببین اگه وزنت زیاده کمش کن مال من کمه ۵۸ کیلو هستم واینکه چون دارو نخوردی شدید تر شده چند سالته؟

تا اخر عمر باید قرص خورد؟

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

منم پلی کیستیکم و پرولاکتینم بالا

خیلی کاهلی کردم تو درمان

گفتم هر زمان شرایط بچه داری رو داشتیم شروع میکنم 

فکر میکردم دست کم 5سال طول بکشه

ولی درکمال ناباوری بدون دارو با دوبار اقدام بدون قصد باردار شدم

من پلی کیستیک زیاد دیدم احساس میکنم با بالارفتن سن مشکل خیلی کمتر میشه

انگار بیماری بهبود پیدا میکنه واقعا

خاله من 16سالکی ازدواج کرد نزدیک به 17سال همه درمانی کرد باردار نشد

ولی بعد رفت دکتر غدد یکسال دارو خورد بیخیال بچه شد فقط خواست بدنش تنظیم کن

ورزش کرد رژیم گرفت نزدیک به 15کیلو وزن کم کرد 

سر دوماه باردار شد

من ک تا قرص نمیخوردم پریود نمیشدم موی زیر چانه رو بدن همه جا چاقی داشتم با ورزشو و رژیم و لترزول باردار شدم با اولین دوره ب پیشنهاد یکی دوستای نی نی سایت😊۲سالو۷ما منتظر بودم

گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم  ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش  
منم pcoهستم و مال منم شدیده عزیزم شدت یا خفیف بودن پلی کیستیک فقط با ازمایشamhمشخص میشه نا با سونو، ...

سلام دوست عزیز

منم مشکل شمارو دارم خودم تنبلی شدید دارم ولی هر دوماهی که دارو مصرف کردم تخمکای خوب داشتمو آزاد شدن ولی باردار نشدم.. شوهرم آزمایش اسپرمش خوبه ولی سرعت خیلی پایینه.. خودم میخوام اینماه که پریود شدم‌به دکترم بگم  iui کنم ولی نمیدونم جواب میده برا مشکل ما یا نه.. درمونده شدم..😔 iui چجوریه کار خاصی باید بکنم؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
سلام دوست عزیز منم مشکل شمارو دارم خودم تنبلی شدید دارم ولی هر دوماهی که دارو مصرف کردم تخمکای خوب ...

سلام عزیزم خدارو شکر که تخمکای خوبی داری بارداری یه پروسه هست که باید اسپرمی که سرعتش بالاست وشکل مناسبی داره خودشو به تخمک بالغ برسونه و لقاح انجام بشه، من خودمم iuiنکردم چهارشنبه وقت دکتر دارم برم ببینم چی میگه، توiui اسپرم شوهرتو میگیرن و بعد شست و شو آنالیز زبر و زرنگارو سوا میکنن و وارد رحمت میکنند قبلش میری سونو تا ازوضیت تخمکات مطلع بشی باید فولیکول بالغ داشته باشی

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
سلام عزیزم خدارو شکر که تخمکای خوبی داری بارداری یه پروسه هست که باید اسپرمی که سرعتش بالاست وشکل من ...

من ماه اول ک کلومیفن مصرف کردم ۲تا فولیکول ۱۹ و۲۵ داشتم که دکترم گفت عالیه و hcg زدمو ازاد شدن ولی نگرفت ماه دومم ۳تا فولیکول ۱۷ و ۱۸ و ۱۵ داشتم بازم نگرفت.. دکتر خودشم تعجب کرده بود.. تو تاپیک اخرم که همین چندساعت پیش زدم عکس جواب آزمایش اسپرم همسرمو گذاشتم خواستی ببین..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊