2777
2789
عنوان

نازایی پلی کیستیک لعنت به پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 9861 بازدید | 100 پست
منم pcoهستم و مال منم شدیده عزیزم شدت یا خفیف بودن پلی کیستیک فقط با ازمایشamhمشخص میشه نا با سونو، ...

منم پلی کیستیکم. همسرمم ضعیفه. منم ایو آی و آی وی اف و حالا هم میکرو. توکل بر خدا انشاالله ما هم مامان میشیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این آزمایشو دادم دکتر گفت خوبه مشکلی  نیست فقط همین مشکلو دارم

اتفاقا پلی کیستیکا ذخیره تخمدانشون خیلی بالاس چون فولیکول بزرگ نمیشه ک رشد کنه داخل تخمدان میمونه و ب کیستای ریز تبدیل میشه

این آزمایشو دادم دکتر گفت خوبه مشکلی  نیست فقط همین مشکلو دارم

ازمایشamhنرمالش باید ۴ باشه اگه بالاستیعنیpcoهستی مثلا مال من ۱۷ بود اگه مشکلی نیست پس پلیکیستیک نیستی یه دکتر فوق تخصص برو

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
ببین اگه وزنت زیاده کمش کن مال من کمه ۵۸ کیلو هستم واینکه چون دارو نخوردی شدید تر شده چند سالته؟

۳۲ سالمه اره چن سال بی توجهی  کردم شدید شده الان شش ماهه پیگیرم و دکتر میرم ولی  تاثیری  نداشته

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
روی پریودت چه تاثیری داشت؟دیر میکردی یا لکه بینی داشتی ؟ غصه نخور عزیزم استرس بدتر میکنه

دیر میشد پریودیم 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
اتفاقا پلی کیستیکا ذخیره تخمدانشون خیلی بالاس چون فولیکول بزرگ نمیشه ک رشد کنه داخل تخمدان میمو ...

دقیقا خیلی هایپر هستن مال من ۱۷ هستش استتار نیگه مال من نرماله پس پلی کیستیک نیستن ایشون

باید همسرت مشکل نداشته باشه عزیزم پلی کیستیک درمانش با همونایی بود ک گفتم متفورمین خیلی مهمه تو این ...

همسرم مشکلی  نداره خودمم فقط همین کیست 

باید همسرت مشکل نداشته باشه عزیزم پلی کیستیک درمانش با همونایی بود ک گفتم متفورمین خیلی مهمه تو این ...

من یه ساله هر روز میخورم متفورمین تعداد و تحرک کم

منم پلی کیستیکم. همسرمم ضعیفه. منم ایو آی و آی وی اف و حالا هم میکرو. توکل بر خدا انشاالله ما هم مام ...

خدا کنه من باiuiنتیجه بگیرم هزینهivfبرام مقدور نیست