2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لو گه نمیشه گف ولی سوتی بدی بود ی پسره بود سر کوچمون ازش بدم میومد احساس میکردم روم نظر داره با نگاش بدم میومد یبار اومدم رد شدم از شانس اونم بود خواستم یجور رد شم ک منو نبینه بره رو مخم یهو خوردم زمین برگشت نگا کرد ضایع شدم کلییی😥😥😥

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

لو رفتن.. امممم. یه بار دوسپسرم خواسته بود مثلا سوپرایزم کنه، عکسامونو قاب گرفته بود. خلاصه منم قاب عکسا رو درآوردم، چون نمیتونستم اونجوری ببرم خونه که. 

توش عکسای خودمو گذاشتم و اینا. 

خود عکسارو هم هول هولکی گذاشتم زیر کیبورد کامپیوتر. 

یهو مامانم هوس کرده بود اتاق رو مرتب کنه:)) زیر کیبورد.. عکسا.. دیگه آدم سابق نشدم! 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

تو  مغازه فروش تصقیه آب کار میکردم

مرده زنگ زد

گفت خانم آب خونه یجوریه خیلی جدی

گگفتم یعنی آبتون چجوری میاد؟

جلو اون همه آدم

همه طدن زیر خنده

من خوشگلم تهی راست میگه،با نمکم تهی راست میگه،بین همه دخترا آره خودمم که تکم راست میگه
خنده دار هم نبود مهم نی بگو 

دوران مجردی از یه بازیگر ترکیه ای خیلی خوشم می اومد
با فتوشاپ عکسمو گذاشتم کنارش
واسه یکی از دوستام فرستادم
چند وقت پیش بعد از سالها به شوخی داشت برام از اون دوران میگفت یهو عکسرو داشت فرستاد
همون لحظه شوهرمم دید😂😂😂
دیگه کلی ماست مالی کردم
اخرم شوهرم گفت مهم نیست دوران بلوغ همینه
واقعی هم باهاش بودی برام مهم نبود من ک اون موقع تو زندگیت نبودم 😂😂 

نزدیک عروسیمون بود یه بار! 

دوستام گیر دادن بیا جشن خداحافظی با مجردی بگیریم :))) 

نامزدمم اصلاااا و ابدااا دوست نداشت. 

دیگه اینقدر گفتن که شیطون گولم زد! 

با کلی بهونه و فلان قرار شد چند ساعتی بریم و یه مهمونی بگیریم. 

از شانس خیلی خوشگلم، موقع برگشت ماشین رو نگه داشتن و بخاطر حجاب بهمون گیر دادن و.. 

گندش بدجور درومد:))) هنوزم اسم مهمونی و فلان میاد کرک و پرم میریزه! 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍