2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اقدام کردم در حال خریدم

خواستی بگو بگم چیا بخر

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

تا حالا چیزی خریدی؟یا می خوای از صفر شروع کنی؟

خریدم لوازم برقی نودرصد خریدم جاروبرقی و پنکه و اتو اینا بعد سرویس غذا خوری ۶ تایی آرکوپال با ی سرویس قاشق چنگالم دارم بعد تشک و بالشت اینام گرفتم قابلمه گرفتم (گاز، یخچال، لباسشویی،تلویزیون،سرویس اتاق خواب چوب با همسرم بود ک گرفته)

تیکه ها بزرگتو بگیر. خرده ریزه هارو هر پولی دستت اومد میتونی ریزه ریزه بگیری

خاله ام میگه بزرگان رو بگیر خونه ات رو پر کن کسی نمیاد تو کابینت تو اتاق ها رو نگاه کنه ولی حال رو پر کن

خریدم لوازم برقی نودرصد خریدم جاروبرقی و پنکه و اتو اینا بعد سرویس غذا خوری ۶ تایی آرکوپال با ی سروی ...

سرویس پذیرایی

سرویس صافی

استکان

لیوان

قندون

سرویس پلاستیک( اینو می تونی تکی هم بگیری، چون بعضی چیزاش واجب نیست)