2821
2789
عنوان

دارم جدا میشم

360 بازدید | 21 پست

تاپیک قبلی گفتم کشش ندارم دوباره بگم...فقط مونده حلقه نامزدی...من الان دیدم نزدیک ده تومن این دوسال خرد خرد من براش واریز کردم..بهترین کت شلوار هم خریدم براش...به درد من نمیخوره لباس که...بهش گفته بودم خرج کردم خیلی دخترم از جیبم گذاشتم میگه من بیشتر دادم ...دروغ میگه بیکار بود تازه شروع کرده بود همه چی با من بود.حتی غذای سر کارش و خونش..اصلا محلش نمیدن...فثط بنده غلامشونه و ..فیش های رو براش فرستادم صداش بسته شد.

بخاطر داداشش که نباید بهش نه بگه و ماراشو انجام بده زندگیش خراب شد

یعنی بعد من کسی بیاد سمتش باهاش مدارا میکنه؟

.باید چکار کنم

جونت آزاد مال دنیا رو ول کن .

کاش منم راهی داشتم این زندگی رو تموم کنم . حتی لباس تنم هم با خودم نمی بردم.

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه ازوناس ک غلام خانواده اس قیدشو بزن فرار کن شوهر من خیانتکاره غلام مادرو برادرشه ک ازش کوچیکتره خرج دانشگاه رفتن زن داداششو این میده ولی برای بچه خودش حاضر نیست ی پفک بخره ببین زندگیمونو ب کثافت کشیده تمام خونه و ماشینشو از دستش دراوردن یعنی مادرش بگه با این زن بخاب میخابه اینجوریه فقط فرار کن اگ ب ازدواج نرسیدیو بچه نداری

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
اگه ازوناس ک غلام خانواده اس قیدشو بزن فرار کن شوهر من خیانتکاره غلام مادرو برادرشه ک ازش کوچیکتره خ ...

عقد نیستم...اینم همینطوره.....تا یچیز میگم میگه خانوادمن ...فکر کن ما تو سفر بودیم داداشش ز زد زود بیا بمون مغازه دارم میرم سفر...همش بحث..دیشب هم زد توی گوشم

بیاد یا نیاد مدارا کنه یا نکنه تا نامزدی این رفتارارو دیدی بهنرین کارو داری میکنی عزیزم عمرتو نذاشتی ...

میتونی کنار بیام با تنهایی..از اون طرف نگرانم...قبل من با یک خانمی بود...منم او پی وی کرفتم..رحمم درگیر شده..اما شدید نه.زیر نظر دکتر خوبیم...فقط از این میترسم همین

عقد نیستم...اینم همینطوره.....تا یچیز میگم میگه خانوادمن ...فکر کن ما تو سفر بودیم داداشش ز زد زود ب ...

پس تمومش کن عمرتو حرومش نکن این بدتر میشه شک نکن ..و الا مث من باید با ی بچه ب فکر طلاق بیفتی ک اونم نمیده ..مطمئن باش ادمای بهتری سر راهت قرار میگیرن اشتباه نکن

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
جونت آزاد مال دنیا رو ول کن .کاش منم راهی داشتم این زندگی رو تموم کنم . حتی لباس تنم هم با خودم نمی ...

آخه زمانی که کسی نکاهش نمیکرد من کنارش بودم..الان به جایی رسیده دیگ یادش نمیاد اینا باهاش چکار کردن....از طرفی هانپادشش به کل فامیلشون گفتن عقد کردن...نمیخواستن جشن بگیرن...فکر کن ابروشون میره با دروغی که گفتن

چه مرد کثیفی هیچی نیست درمان کنی خوب میشی

زیر نظر هستم..نمونه دادم منتشر جواب هستم...تازه میگفت تو داشتی ..گفتم من هشت سال با احدی نبودم چطور من داشتم

پس تمومش کن عمرتو حرومش نکن این بدتر میشه شک نکن ..و الا مث من باید با ی بچه ب فکر طلاق بیفتی ک اونم ...

انقد گفتن پیر شدی دیگه پس کی بچه میاری ..احساس بدی دارم ..۳۶سالمه...اصلا سابقه ازدواج نداشتم

تا بوده دعوامون بوده سر مغازه ..اصلا شغلش نیست ها..چپن قدیم با دخترا که میومدن مغازه بوده من چت هارو دیدم ...همینا رو به خواهرش گفتم دقیقا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز