یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخوام بهش بگم میخوام برم سر کار اما نمیتونم بگم انگار وقتی میخوام راجع به این موضوع صحبت کنم ذهنم خالی میکنه یا که ضعف نشون میدم از خودم موقع صحبت کردن برا همین بد جور میزنه تو ذوقم و احتمالا اخرش به دعوای بزرگ بکشه
میخوام بهش بگم میخوام برم سر کار اما نمیتونم بگم انگار وقتی میخوام راجع به این موضوع صحبت کنم ذهنم خ ...
چند بار جلوی ایینه تمرین کن و اصلااااا به بقیه گوش نده ببین نترس و ضعف نشون نده بلاخره باید از یکجایی شروع کنی چه بهتر از اینجا شروع کنی و اینم بدون جامعه آدمای ضعیف رو له میکنه امیدوارم موفق شیی🫂🫂
میخوام برم سرکار پدرم متعصبه دوست نداره برم اما من الان برای تحصیلم پول نیاز دارم خودشم حمایت نمیکنه اگرم بکنه سختتت باید حتما یبار نق بزنه تا کاریو انجام بده.چه بسا که خیلی وقت ها بیشتر ازین حرفا بوده. از اون گذشته وضعیت مالیشم الان خوب نیس دلم واسه خودشم میسوزه اما نمیدونم چیکار کنم هم میخوام دستم جلوش دراز نباشه هم یه باری از دوشش بردارم
اونهایی که الان جلوتو میگیرن همونهایی هستن که وقتی موفق نشدی میگن مگه ما نذاشتیم و ما چیکار کردیم مگهه پس بهتر بزار دعوا شه ولی از حقت نگذر که بعدا خودشون میگن ما چیکارت داشتیم خودت نتونستی یکبار دعوای شدید بهتر از اینه که بشینی و هیچ کاری نکنی
منم اصلا با بابام راحت نیستم و پیشش احساس معذب بودن میکنم اکثریت مواقع که باهم حرف میزنیم بحثمون میش ...
آره ما اگه راجع به خواسته های من حرف نزنیم میتونیم با هم کنار بیایم اما خدا نکنه من از کوچکترین خاستم بخوام صحبت کنم.یه گارد خیلی شدید و بی دلیلی نسبت به تقاضا کردن من داره کلا