2777
2789
همچنین منم کافیه بگم بابا فلان چیز بزاریش لهم میکنه میگه خودت بزو سره کار بگیر برا خودت به من چه

حالا مال من نه خودش میخره (البته قضاوت نمیکنم خیلی وقت هام نداشته)نه میزاره برم سرکار.کاش به من بگه برو سرکار خودت بخر با کله میرم.یبار به داداشم سپردم باهاش راجع به این موضوع صحبت کنه بابامم گفته هرکس میخواد با من زندگی کنه همینی هست که هست.

تاپیکامو از تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۳ به قبل گردن نمیگیرم🍉🎋

خب توهم بخاطر اونا اعصابت بهم میریزه سیسی

اره ولی واسه اونا عذاب وجدان میگیرم مخصوصا مادر بزرگ پدر بزرگم که تو یه ساختمونیم.هیچکس نمیفهمه من عذاب وجدان میگیرم بیشتر اغراق کردنای گه گاهیه بابام تو دعوا ها تو چشمشون میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا مال من نه خودش میخره (البته قضاوت نمیکنم خیلی وقت هام نداشته)نه میزاره برم سرکار.کاش به من بگه ...

یاخدا چه سبک فکری بسته ای

فقط با تو اینجوریه یا داداشتم همین رفتارو تحمل میکنه؟

من دوست دارم برم سره کار ولی نیست اگرم باشه حمالیه و نمیصرفه

یاخدا چه سبک فکری بسته ای فقط با تو اینجوریه یا داداشتم همین رفتارو تحمل میکنه؟من دوست دارم برم سره ...

نه بابا داداشم پسره به اون میگه با عرضه باش با جربزه باش اما با اونم رفتار خوب انچنانی نداره فقط تو این مورد راهنماییش میکنه.شروع کنه داداشت هرچی بگذره حقوقش بیشتر میشه بسته به سابقش داداش منم همین بود.هرچی میگذره حقوقش بیشتر میشه و خودش وارد تر

نه بابا داداشم پسره به اون میگه با عرضه باش با جربزه باش اما با اونم رفتار خوب انچنانی نداره فقط تو ...

ای بابا چی بگم والا

با درس خوندن و دانشگاه رفتن که مشکل نداره؟

ای بابا چی بگم والا با درس خوندن و دانشگاه رفتن که مشکل نداره؟

چرا بابا.منو کشید بیرون اما بزور تازه دوباره شروع کردم

چرا بابا.منو کشید بیرون اما بزور تازه دوباره شروع کردم

وای زور خودتو بزن دختر یه رشته خوب قبول شی بعدش بری سره کار

با وجود این پدر سختگیر با ذهن بسته زندگی هر لحظش جهنمه

خودتو نجات بده فقط

وای زور خودتو بزن دختر یه رشته خوب قبول شی بعدش بری سره کار با وجود این پدر سختگیر با ذهن بسته زندگی ...

ای دیگه پوست کلفت شدم عادت کردم ولی خدامم شکر میکنم

ایمایی که گفتی جزو الویتامه.البته یکی از هدفای این الویت ها کمک کردن به خوده پدرمم هست تو مسائل مادی.هر کارم بکنه پدرمه من دوسش دارم.ولی خب...

ای دیگه پوست کلفت شدم عادت کردم ولی خدامم شکر میکنمایمایی که گفتی جزو الویتامه.البته یکی از هدفای ای ...

وای تو چقد منی...

منم مامان بابام استخونمو سیاه کردن اما با این حال میگم وقتی به یه درآمدی رسیدم دیگه نزارم بابام کار کنه و بهش تو خرجی خونه کمک کنم

وای تو چقد منی...منم مامان بابام استخونمو سیاه کردن اما با این حال میگم وقتی به یه درآمدی رسیدم دیگه ...

افرین دقیقا.من یه لیست نوشتم واسه کارایی که باید بعد از شاغل شدن بکنم.نصفش مربوط به خانواده مه حداقل.اونروزی با بابام دعوام شده بود اون میون من رفته بودم تو فکر آینده ها که پیر تر میشه با خودم میگفتم اشکال نداره من میبخشمش این یه افتخاره که ادم توی پیری عصای دست پدر مادرش باشه.حتی اگه اونا یه جاهایی کم گذاشتن ما نباید این افتخار رو از خودمون دریغ کنیم...و و و

البته دقیق یادم نیست اما اینا چیزایی هست که نسبت به آینده پدرم و والدینم بهشون فکر میکنم اکثرا.خلاصه.من همچین فکرایی میکردم،اونوقت پدرم اون پایین نشسته بود داد بیداد که این الان ۱۵ سالشه اینطوریه(البته ۱۶ سالمه)وای به حالی که من پیر بشم یک کدوم اینا میان دستمو بگیرن تو پیری؟

افرین دقیقا.من یه لیست نوشتم واسه کارایی که باید بعد از شاغل شدن بکنم.نصفش مربوط به خانواده مه حداقل ...

عزیز دلم چه خوش قلبی شما❤️🫂

منم همینطورم وقتی افراد سالمندو میبینم که دارن تو اوج پیری میکنن یا دست فروشی اونم تا شب و گوشه خیابون انگاری قلبم داره پاره پاره میشه انگاری پدر خودمو جلو چشمام میبینم

منم خیلی جاها با خودم گفتم بدرک هرچی پول درآوردمو خرج خودم میکنم هیچوقتم دلم براشون نمیسوزه اما خب یه صدایی از ته وجودم بهم میگه زر نزن😔😂

منم واقعا نمیتونم بیخیالشون بشم

عزیز دلم چه خوش قلبی شما❤️🫂منم همینطورم وقتی افراد سالمندو میبینم که دارن تو اوج پیری میکنن یا دست ...

قربونت کار درستی میکنی🌿💕