2777
2789
عنوان

باید از مردای متاهل و سن بالاترسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 148 پست
بستگی ب موقعیت داره...کی گف کولی بازی...

😂باید طرف بترسه دیگه...اروم چشم قره بریم ک بدتر سوارمون میشن

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بحث سر رفتار زشت اون آقا نیست  اون رفتار و تبعاتش بجای خودش بحث سر این بود که ایشون میگن بیشت ...

منم  موافقم با استارتر

میبینی یه پسر فوکولی قرتی خفن میاد از کنارت خودشو جم میکنه با شخصیت رد میش...بعد یه در پیت پیری با شلوار کردی و در اوج سادگی که آدم فکرش روهم نمیکنه از کنارت میخواد رد شه یا حرکتی میکنه یا به زورم که شده  خودشو.میکوبه بهت رد میشه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
بحث سر رفتار زشت اون آقا نیست  اون رفتار و تبعاتش بجای خودش بحث سر این بود که ایشون میگن بیشت ...

نه لزوما اینطور نیست به قول شما اما شاید جایی که استارتر هست از مردا با این سن بیشتر کارای زشت دیده در کل چقدر بده احساسای همو نادیده بگیریم آخه چرا

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
منم  موافقم با استارتر میبینی یه پسر فوکولی قرتی خفن میاد از کنارت خودشو جم میکنه با شخص ...

😂خیلی خوب توضیح دادی

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
😂خیلی خوب توضیح دادی

😁🌹

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
نه لزوما اینطور نیست به قول شما اما شاید جایی که استارتر هست از مردا با این سن بیشتر کارای زشت دیده ...

احتمالا همینطوره

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
😁🌹

یه پسریبار اومد تو تاکسی کنارم نشست قشنگ 200کیلو وزن داشت من گفتم یاخدا کاش پیاده شم...اما انقد جمع نشست ک بینمون اندازه یه ادم لاغر جا خالی بود....این شعور داره...اون پیر مردایی هم ک اقای ارامش خیال ازشون دفاع میکنه هم شعور دارن😒😒😒😒😒😒😒

از ترسم اون کارارو‌کردم. ولی جوون بودم کله ی نترسی داشتم الان خیلی محتاط شدم

😂😂😂 خداروشکر الان محتاط تر شدی😄 کاش من با تو میرفتم بیرون

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
😂باید طرف بترسه دیگه...اروم چشم قره بریم ک بدتر سوارمون میشن

والا میزارن پای قِر و قمیش و ناز😒

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
اون نامرده که تا هزار سالگیش خورده شیشه داره وگرنه مرد ک اسمش روشه مرده مردونگی داره

مرد دیدی تاحالا؟من به هیچ موجود مذکری اعتماد و اطمینان ندارم حتی برادرم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مرد دیدی تاحالا؟من به هیچ موجود مذکری اعتماد و اطمینان ندارم حتی برادرم ...

اره عزیزم دیدم اولیش پدرم دومیش برادرم سومیش همسرم

به معنی واقعی کلمه مردن

من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او،گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود، در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن،من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود♥
اره عزیزم دیدم اولیش پدرم دومیش برادرم سومیش همسرم به معنی واقعی کلمه مردن

هیچ وقت اینقدر قاطع نظر نده من ازشون بدی ندیدم اما به هیچ مردی اعتماد ندارم متاسفانه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️