2777
2789
عنوان

باید از مردای متاهل و سن بالاترسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 148 پست
من خودم یه مرد هستم اینکه بیشتر جوون ها رو گفته بشه از بیشتر سن بالاها با حیاتر هستند درست نیست قص ...

شما موضوع رو ول کردی چسبیدی به دو تا ایستگاه؟چقدرم راحت میگید اخرشم که خندیدید😕

یه اشتباهی؟چقدر راحته نه؟اما نباید انقدر عادی شه که بگیم حالا اتفاق افتاده امدیم یه نوجوون بود میدونستی واسش خاطره میشه اینم میدونستی وقتی کسی اینجوری به یه زن دست بزنه خانم حالش بد میشه؟میدونستی یه زن چقدر لطیفه؟

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
یه بار یه مرد ۴۰ساله توی ماشین نشسته بود منم پیاده وایساده بود رد بشه برم اونور خیابون. روی صندلی سر ...

خوب کردی😍😂

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما تاحالا ندیدی این موردو چون پسری کسی کاریت نداره ....واسه همین نمیتونی درک کنی...حتی دیگه تو تاکس ...

احتمالا همینطوریه که شما میگین
وگر نه منم تاکسی زیاد سوار شدم و ندیدم شدت موضوعی تا این حد که شما میگین
نه اینکه نباشه اما به این شدت ندیدم و البته نشنیدم
بازم میگم شاید احتمالا همینطوره که شما میگین

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
اخه چرا پیاده شدی! اینجور جاها بحابه ترسیدن جسور باشو قشنگیه حرکت بزن اون پباده شه بر شما چرا! قشن ...

تزین ادم مریضا زیاده سری بعد میشورم پهنش میکنم رو بند

کلی بازی در بیارم😕؟؟؟؟

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
فکر مسخره ای ک وای صدامون درنیاد بگن زنه خرابه..بگن مشکل از زنه اس...واس همین ساکتن...سکوت در برابر ...

خب اره گلم اینم هس ولی خب این دلیل نمیشه آدم وقتی میبینه داره ایجور کاری باهاش میکنن باید زودی صداش دربیاد ک یارو ب کارش ادامه نده بقیم دلیل نداره بگن زنه خرابه خب یارو مریضه مزاحم شده ولی من چن بار شده دیدم واقعا فک کردم زنم دلش میخاد 

منم گفتم نگیم بیشترشون ...

همشوووون

برا اقایون 35😁😂

گویا جدیدا واسه اقایون 80 سالگی هم اول جونیه

یه بار یه مرد ۴۰ساله توی ماشین نشسته بود منم پیاده وایساده بود رد بشه برم اونور خیابون. روی صندلی سر ...

خدا بگم چکارت نکنه یعنی غش کردم به محض اینکه گفتی مشت زدم غش کردم😂😂😂 خدا اصلا تصورش😂😂😂😂 چطور ممکنه😂

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
شما موضوع رو ول کردی چسبیدی به دو تا ایستگاه؟چقدرم راحت میگید اخرشم که خندیدید😕 یه اشتباهی؟چقدر را ...

بحث سر رفتار زشت اون آقا نیست 

اون رفتار و تبعاتش بجای خودش

بحث سر این بود که ایشون میگن بیشتر سن بالاها اینجورین ... در حالیکه میگم لزوما اینجوری نیست
موضوع سر محدوده ی سنی بود نه واکاوی اون رفتار زشت که قطعا هیچ کس تایید نمیکنه

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
اخه داد و.بیداد و کولی بتزیم خوب نیست به نظرم قشنگ جدی و صریح یه حرکت یه اخم یه هل دادن که به خودش ...

بستگی ب موقعیت داره...کی گف کولی بازی...

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
تزین ادم مریضا زیاده سری بعد میشورم پهنش میکنم رو بند کلی بازی در بیارم😕؟؟؟؟

نه جیغ و.داد نکن 

قشنک دستش رو.هل بده انور بگو عههه برو جایه خوذت وایسا ببینم!

من اینکارو کردم جواب داده بعد روتو بکن انور ریلکس وایسا انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
😂😂😂😂😂😂😂😂 وای دمت گرم

خیلی حال میده یعنی کیفم اندازه نصف ادم جامیگیره مجبور میشن جمع بشینن

خوبه پس سن بالا حساب میشم

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
همشوووون

خداقوت

بحث سر رفتار زشت اون آقا نیست  اون رفتار و تبعاتش بجای خودش بحث سر این بود که ایشون میگن بیشت ...

اتفاقا بحث سر رفتار زشت مردا و سن بالا هاست