2777
2789
عنوان

باید از مردای متاهل و سن بالاترسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 148 پست
اون پیرمرده رو دیدین میگه ۱۰۰ تومن گذاشتم تو جیبم بوس کنم؟😂😂😂😊

😂😂😂😂😂خیلی رو داره

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
اصلا آدم متاهل هوسباز ترسناکه ترسناک تر از مرد متاهل هیز  زنهای متاهلی هستن که وسوسه گر هستن ...

وا یعنی چی؟ منظورت رو نفهمیدم

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوخی بهتون بر خورد شما نگران سلامتی ها باش

به من بر نخورد
شما در گفتمان آزادین منتها جمله بندی خوبی نبود
اون بحث سلامتی جنبه ی شوخی ماجرا بود نه جنبه ی تایید یه رفتار بد

یکی رفتار بدی در اتوبوس داره و یکی دیگه ادبیات نه چندان خوبی در اینجا
یکی نماینده ی آقایون و یکی نماینده ی خانم ها

ولی آیا میشه گفت همه ی خانم ها یا همه ی آقایون اینجورین؟

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
من خودم یه مرد هستم اینکه بیشتر جوون ها رو گفته بشه از بیشتر سن بالاها با حیاتر هستند درست نیست قص ...

نظر شما محترمه.ولی شما خیلی درک صحیحی از این جریان نداری 

باید دختر باشی بفهمی یه سن بالا با چشاش داره میخوردت.در حالی ک جوون هم سن خودمون همچین برخوردی نداره.من تو اون ااداره ک گفتم کارآموز بودم خواستگارمم کارمند همون اداره بود راضی نمیشد برم اتاق اون پیزوری چش دریده حتی برا کار واجب. بااینکه خودش واقعا آقا بود و سر به زیر و برعکس لامصب هیز بود اون پیری😐😐😐

کلا دختر نباشی به عمق فاجعه پی نمیبری

زندگی یه دروغ خیلی بزرگه باورش نکنیم....
وقتی برخورد نمیکنیدد..یا هی فرار میکنید..طرف ب وقاحتش ادامه میده... اون روز میخواستم سوار تاکسی شم. ...

منم اینجوری شده رفتم یه ماشین دیگه سوار شدم...مردا شعورشو ندارن اکثرا

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
۳۵ سن بالا نیستا

دقیقا منم موندم اول جوونیه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
مرد مرده تا هزارسالگیش هم خورده شیشه دارن 

اون نامرده که تا هزار سالگیش خورده شیشه داره وگرنه مرد ک اسمش روشه مرده مردونگی داره

من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او،گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود، در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن،من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود♥
نظر شما محترمه.ولی شما خیلی درک صحیحی از این جریان نداری  باید دختر باشی بفهمی یه سن بالا با چ ...

قطعا درکش راحت نیست
اما صحبت سر اینه که بیشتر مردها حالا به قول شما سن بالا اینجوری نیستند
وگرنه طیعتا هستند کسانیکه رفتار خوبی ندارن و این ربطی به سن و جنس نداره

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
گاهی خوبه موضوعات رو از جنبه های مختلف ببینیم اون قسمت "پیاده روی که بد نشد و برای سلامتی ... " &nb ...

شاید یکی شرایط پیاده رفتن نداشت....من کلاسم دیر شد..کیفمم سنگین بود...کجاش سلامتی داره...از درسم موندم