2789
عنوان

نینیم دخمله...

1914 بازدید | 146 پست

نی نی گلیم دخمله

قبلا هی میگفتم پسر چون خانواده شوهرم دوتا نوه دختر داشتن و پسر نداشتن 

اما دخملی بود

نمیدونم فک میکنم میبینم اصن جنسیت فرقی نداره و سالم باشن

اما چراوقتی میپرسن نینیت چیه میگم دختر میگن عیب نداره خداروشکر؟؟

مگه پسر چیه؟؟؟؟؟؟

نفسم هایلین💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وووووی مبارکهههههه 😍😍😍😍😍😍

اونا خاک تو سرشونه که این حرفارو میزنن اهمیت نده

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖

شعورشون در همین حده خودتو ناراحت نکن از وجودش لذت ببر منم دوتا دختر دارم

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

خوشبحالت😭😭😭😭😭خدا نعمت بزرگی بهت داده 

ترخدا کسی که دختر داره اذیتش نکنه 😢😢😢

من عاشق دخترم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

دختر و پسر برتری نسبت به هم ندارن.هر دو هدیه خدا هستن.بعضیا میگن پسر ریشه آدمه و این حرفا بعضیا هم فاز روشن فکری برمیدارن میگن دختر بهتر از پسره.هر دو اشتباه میکنن هیچکدوم بهتر از اونیکی نیست

ببين دختر عشقه، من يدونه دارم زندگيمونو ميديم براش، يعني سرشار از ناز و عشقه بذار به دنيا بياد بعد ميفهمي خدا چي بهت داده، شوهرم ميگه دعا بچه بعدي همدختر بشه

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

قدمش پر از خیر و برکت باشه.الهی همیشه در کنتر هم خوشحال و سلامت باشیند.

این سوال رو دقیقا همون لحظه از کسی که بهت گفت بپرس.ببین واقعا فکر کرده خودش که چرا؟یا یه چیز دیکته شده رو داره فقط تکرار میکنه

درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!

من دیگ انقد گفتم دختر میخوام این دفعه مادرشوهرم زنگ زده بود میگفت ایشالا عروسی پسرت بعد پشت سرش گفت ا تو دختر دوس داری عروسی دخترت 

از اول گفتم ک دیگ نگن😂

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜