2777
2789
عنوان

نینیم دخمله...

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 146 پست
بله عزبزم‌ من😊

خداروشکرررررر....

تورو خدا بگین چطوری؟؟؟پریوداتون نامنظم بود؟؟علایم پی سی او درشما چی بود؟؟

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکرررررر.... تورو خدا بگین چطوری؟؟؟پریوداتون نامنظم بود؟؟علایم پی سی او درشما چی بود؟؟

پریودای نامنظم داشتم و هر دو تخمدانم پلی کیستیک بود.

ی سال تحت درمان بودم با متفورمین.بعد ی سال درمان اقدام کردم و ماه سوم اقدام باردار شدم

خدا حفظش کن برات عزیزم مال منم دختره وقتی اومدم بیرون مادرشوهر عنترم گفت چیه گفتم دختر گفت حالا خودتو نارحت نکن دوس داشتم پسر باشه حالا دخترم شده خدارو شکر سالم باشه منم کفتم مگه دختر چشه برا من از اولم فرق نداشت میگه نه چیزیش نیست دختر فقط پسر بود بهتر بود 

خداجونمم  به امید ت هر چی به مصلحتمه برام پیش بیاد خودمو  میسپارم به تو ❤️
ایییییششششش

چرا اینقد نفهمن ؟ مگه پسر و‌دختر دوتاشو خدا درست نمیکنه فرقشون چیه اخه ؟ از همشون بدم میاد نفهما  بدبختیم اینه سه ساله ازدواج کردم بااین عقب افتاده ها تو یه خونه زندکی میکنم

خداجونمم  به امید ت هر چی به مصلحتمه برام پیش بیاد خودمو  میسپارم به تو ❤️
ب من تو ان‌تی گفت شاید دختر شایدم پسر باشه کلا دقیق نگفت ماما بهم‌گفته بود۹۰٪پسره از رو کنجکاوی ر ...

ای جان😍 ان شاالله که به زودی نی نی ت رو بغل بگیری❤❤❤

هر لحظه حضور خدا رو پیشم حس کردم همیشه کمکم بوده❤