2777
2789
عنوان

جوگیرشدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 42 پست

[QUOTE=115853836]دوکیلوسیب زمینی کم نیست واقعا؟؟[/QUOTE]

ببين خوب تخم مرغ و مرغ ريش شده و خيارشور و ذرت و نخود فرنگي و سس كه بزني زياد ميشه.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

[QUOTE= 115854056 ]میوه باخودم گفتم یه ظرف میوه بچینم بقیه شم سیخ چوبی برای قشنگیش بدمیشه؟[/QUOTE] ...

فلافل ازصبح سرخ کنم سردمیشه بدنمیشه؟

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه میخواهی از صبح اماده کنی کشک و بادمجونم خوبه .. 

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
بعدم اگه مثلا توی سالادت کمپوت اناناس یا هر کمپوتی ریختی از اون شهد کمپوت روی میوه های سالاد میریزی ...

خیلی ظرف میخواد۳۰_۴۰تاظرف برای سروش

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
یه تزیین ساده بکن ..  با مثلا ذرت و نخود سبز و خیار شور ..  مثل گل افتابگردن و ..  ...

نه منظورم تزیین خونه بود..

خیلی ظرف میخواد۳۰_۴۰تاظرف برای سروش

اره پس همون سیخ میوه خوبه

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎

البته میتونی طرفهای یه بار مصرف شبیه جام هست خیلی شکیل و زیباس از اونها بگیری

نه منظورم تزیین خونه بود..

اره ..گل طبیعی بگیر دو سه تا دسته بزرگ بذار.. و شمع

[QUOTE=115856072]فلافل ازصبح سرخ کنم سردمیشه بدنمیشه؟[/QUOTE]

دقيقه نود بايد گرمشون كني.يا ميتوني بندري بجاش درست كتي

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

[QUOTE= 115856072 ]فلافل ازصبح سرخ کنم سردمیشه بدنمیشه؟[/QUOTE] دقيقه نود بايد گرمشون كني.يا ...

فلافل وچه جوری گرم میکنن؟توماکروفر؟

[QUOTE=115856928]فلافل وچه جوری گرم میکنن؟توماکروفر؟[/QUOTE]

اره گلم هم تو ماكرو ميتوني گرم كني هم تو فر هم تو ماهيتابه

در حد ٥ دقيقه باشه گرم ميشه