2777
2789
عنوان

جوگیرشدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 42 پست
[QUOTE= 115854056 ]میوه باخودم گفتم یه ظرف میوه بچینم بقیه شم سیخ چوبی برای قشنگیش بدمیشه؟[/QUOTE] ...

فلافل ازصبح سرخ کنم سردمیشه بدنمیشه؟

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخواهی از صبح اماده کنی کشک و بادمجونم خوبه .. 

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
بعدم اگه مثلا توی سالادت کمپوت اناناس یا هر کمپوتی ریختی از اون شهد کمپوت روی میوه های سالاد میریزی ...

خیلی ظرف میخواد۳۰_۴۰تاظرف برای سروش

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
یه تزیین ساده بکن ..  با مثلا ذرت و نخود سبز و خیار شور ..  مثل گل افتابگردن و ..  ...

نه منظورم تزیین خونه بود..

خیلی ظرف میخواد۳۰_۴۰تاظرف برای سروش

اره پس همون سیخ میوه خوبه

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎

البته میتونی طرفهای یه بار مصرف شبیه جام هست خیلی شکیل و زیباس از اونها بگیری

نه منظورم تزیین خونه بود..

اره ..گل طبیعی بگیر دو سه تا دسته بزرگ بذار.. و شمع

[QUOTE= 115856072 ]فلافل ازصبح سرخ کنم سردمیشه بدنمیشه؟[/QUOTE] دقيقه نود بايد گرمشون كني.يا ...

فلافل وچه جوری گرم میکنن؟توماکروفر؟