2777
2789
عنوان

جوگیرشدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 42 پست
میوه باخودم گفتم یه ظرف میوه بچینم بقیه شم سیخ چوبی برای قشنگیش بدمیشه؟

نه خوبه..

میتونی مدل سالاد میوه هم درست کنی که خوردنشم راحت تره

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
نه بابا مثلا بگم تولدم عوض شده تاریخش؟

شوخی کردم 

ولی تولد برای چهل نفر!!!!،،،،،،!!!!!!!!!!!!!

اما حساب کتاب کن اگر دیدی نمیتونی به بهانه مسافرتی چیزی دور همی رو کنسل کن 

اگ. بیفته هفته بعد دیگه بحث تولد نیست حداقل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه اینطوری میگم برای هر دو نفر دو سیب زمینی متوسط و یه تخم تخم مرغ و بقیه مخلفاتم به همین صورت ...

الان میشه ۴۰تاسیب زمینی؟چه اندازه ای؟؟۴۰تاخیلی بیشتراز۲کیلومیشه نه؟

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
نه بابااینجابرعکسه اون موقع همه تشویق میگردن...

میشه چهل تا دونه سیب زمینی و بیست تا تخم مرغ.. سه یا چهار  تا سینه مرغ .. یا یه مرغ کامل .. خیار شور هم چشمی بزن .. من هویج و نخود سبزم میزنم 

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
شوخی کردم  ولی تولد برای چهل نفر!!!!،،،،،،!!!!!!!!!!!!! اما حساب کتاب کن اگر دیدی نمیتونی به ...

نه ۲۰نفرن۱۰تابچه..۱۰تاخودم اضافه درس میکنم کم نیادگفتم۴۰تا.. نه دیگه راهیه که تااخربایدبرم..

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
الان میشه ۴۰تاسیب زمینی؟چه اندازه ای؟؟۴۰تاخیلی بیشتراز۲کیلومیشه نه؟

اندازه متوسط.. نه خیلی بزرگ نه کوچیک.. یه کم از نارنگی بزرگتر

نه خوبه.. میتونی مدل سالاد میوه هم درست کنی که خوردنشم راحت تره

سالادمیوه چه جوری سرومیشه؟

اندازه متوسط.. نه خیلی بزرگ نه کوچیک.. یه کم از نارنگی بزرگتر

مرسی بعد شماهم لای نان ساندویجی میزارین دیگه؟؟

خورد میکنی توی یه ظرف بزرگ و توی بستنی خوری یا کاسه شیک سرو میکنی.. البته اگه جوتون دوستانه باشه میتونی بداری هر کس برای خودش سرو کنه .. با چنگال توش

مرسی بعد شماهم لای نان ساندویجی میزارین دیگه؟؟

من معمولا توی چند تا ظرف میکشم و روی میز میدارم.. 

شالاد کاهو ( فصل) و نون و نوشابه و .. هم که هست 

[QUOTE=115854056]میوه باخودم گفتم یه ظرف میوه بچینم بقیه شم سیخ چوبی برای قشنگیش بدمیشه؟[/QUOTE]

نه عاليه اينجوري من  فكر كردم ميخواي كلي به سيخ بكشي...ببين بنظرم دركتارش فلافل آماده هم بخر.چون الويه سنگينه و اصولا هم زياد ميشه و كمتر خورده ميشه

یه روز خوب میاد

سالادمیوه چه جوری سرومیشه؟

بعدم اگه مثلا توی سالادت کمپوت اناناس یا هر کمپوتی ریختی از اون شهد کمپوت روی میوه های سالاد میریزی که بشه سسش

بچه هاتزیین نمیخوام بکنم ضایع اس خودم برای خودم تزیین کنم نه؟

یه تزیین ساده بکن .. 

با مثلا ذرت و نخود سبز و خیار شور .. 

مثل گل افتابگردن و .. 

یا با چیپس مثل خارپشت