2777
2789
عنوان

جوگیرشدم..

267 بازدید | 42 پست

برای اخرهفته برای خودم تولدبگیرم فامیلامونم گفتم..حالابرای۴۰نفرسالادالویه چه قدرموادبگیرم؟چندبسته ژله؟؟چه قدرپفیلا؟؟میوه به سیخ چوبی بکشم خوبه؟؟کیک چندکیلو؟؟اووه لباس چی بپوشم؟؟

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مصادف شده بادورهمی مون شوهرم گفت تولدبگیر.. فامیلامونم شرط کردن دورهمی هاساده باشه زیادبریزبپاش نباشه.. 

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
اوووووو  ببين حدود دو كيلو سيب زميني آبپز كن يه سس از اين سطلي بزرگا بگير  ٥ بسته ژله ب ...

دوکیلوسیب زمینی کم نیست واقعا؟؟

اوووووو  ببين حدود دو كيلو سيب زميني آبپز كن يه سس از اين سطلي بزرگا بگير  ٥ بسته ژله ب ...

میوه باخودم گفتم یه ظرف میوه بچینم بقیه شم سیخ چوبی برای قشنگیش بدمیشه؟

جوگیری بد دردیه خواهر،منم دیروز جوگیر شدم،سی کیلو هویج برا خواهرشوهرم رنده کردم،گرم بودم،حالا از کتف ...

واویلا۳۰کیلو؟خودش چیکارمیکرد؟

من همیشه اینطوری میگم برای هر دو نفر دو سیب زمینی متوسط و یه تخم تخم مرغ و بقیه مخلفاتم به همین صورت..

بعد در نصف تعداد مهمونها صرب میکنم و دستم میاد 

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
اول باید اینجا میگفتی که همه بریزن سرت پشیمون شی 😂

نه بابااینجابرعکسه اون موقع همه تشویق میگردن...