2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 74 پست
چرا پاک شد؟؟؟بگو عزیزم اینجا هرچی‌میخوایی بگو سبک‌شی

عزیزم منم همینجوری دارم خیانت میبینم دائم.یه چیزی بهت بگم خودم تجربش کردم فقط به فکر سلامتیت باش فقط همین به خدا به درد و مرض افتادم هیچکسیم نیست به دادم برسه.از یه طرف نمیتونم حرفمو به خانواده ام بزنم از یه طرف دیگه تحمل این ادمو ندارم

عزیزم به نظر من الان مهمترین چیز بچه توی شکمته نه هیچ چیز دیگه سعی کن به خاطر بچت آرمشو توی خونت حفظ ...

بخدا چند وقتی بود اصلا راجع ب اون خانوم حرف نمیزدم‌دوستاشم اخرین بار دعوامون‌ شد از حرصم‌گفتم‌خداکنه من‌بمیرم تو و دوستات راحت شین‌گفت اره بمیری من از دوستام‌نمیگذرم.دیگ‌کاری باهاشون ندارم اما ب شدت ازشون‌کینه دارم.این موضوع هم واسه این گفتم ک ب دوستش بگه‌اون انفالوش کنه دختره فک‌نکنه خبریه دوباره سر و کله اش تو زندگیمون‌ پیداشه.دیشب بعد ی سری حرفهایی ک‌زد رفتن بغلش خوابیدم گفتم تموم شه.گفتم من ن بهت اعتمادم ن‌چیزی فقط کنکجاوی زنونه‌بود ک حق نداری نباید میدیم‌و دیگ‌نمیبینم..دوباره انگار داغ دلش تازه شد شروع کرد حرف زدن و فحش دادن و حرفهایی ک دلمو شکوند رفتم تو اتاق‌گریه کردم ک صدای گریه ام مزاحم خوابش نشه ب قول خودش..صبحم بهش پیام دادم ولی اونجوری جوابمو داد.دیگ‌چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم همینجوری دارم خیانت میبینم دائم.یه چیزی بهت بگم خودم تجربش کردم فقط به فکر سلامتیت باش فقط ...

دقیقا میفهمم چی میگی..توک خانواده داری ب خانوادت بگو تا بچه نداری جدا شو .با ب بزرگترها‌بگو بذار در جریان باشن‌ بعد جلو بزرگترها ازش ضمانت بگیر و بهش فرصت بده..سعی کن خودتو شاد و جوون نگه داری دشمن شاد نکن خودتو

بخدا چند وقتی بود اصلا راجع ب اون خانوم حرف نمیزدم‌دوستاشم اخرین بار دعوامون‌ شد از حرصم‌گفتم‌خداکنه ...

باید سکوت میکردی که نکردی. ولی الان هم سکوت کنی بهتره چون ممکنه باعث لجبازی و حساستیت بیشتر شوهرت بشه.

همون که گفتم فقط به نی نیت فکر کن 

برای منم لطفا دعا کن زودتر مامان بشم

اشتباه کردی دوستم 

تو. خودت باعث شدی شوهرت حساس بشع

تو. باید. اینقدر خودت. سر. تر. از اون. خانم بدونی که اینقدر. بی هود. نگران زندگیت نشی

اگر شوهرت نخواد پیش اون بره و. بهش فکر کنه تو. خودت. باعث شدی بهش فکر کنع

کاری کن شوهرت پیشت ارامش داشته باشع

واقعا هم اون. خانم از دل و. فکرت بیرون کن

نباید. میرفتی چک میکردی بعد. هم رفتی چرا به شوهرت گفتی اصلا مهم نباشه برات

اصل ماری بچسب که معلومه الان سرش به زندگی با تو گرمه و تو دوست داره

کاری نکن دل سرد. بشه

تحت هیچ شرایطی حرفی از اون خانم نزن

کر و. خیال الکی هم نکن فکر. اون بچه طفلی باش تا چند. وقت دیگه به سلامتی زایمان کنی اون بچه وقت هر ...

اره میدونم نباید بهش میگفتم.ولی خواستم بدونه اینقد سنگ دوستاشو ب سینه نزده و از اونور اون دختره هم خیال برش نداره

مرده رفیق باز خیلی سخت و بده فقط امیدوارم خدا به دلت ارامش بده الان که بارداری تو زمان سختی هستی ب ...

بیش از اندازه تعصب دوستاشو میکشه خدامیدونه‌چقد سر دوستاش فحش شنیدم و تحقیر شدم.درصورتی ک اونا اصلا ب صلاح زندگی این هیچ کلری نمیکنن دارن دو دستی بربختش میکنن نمیبینه.خیلیم تابع اوناس

بیش از اندازه تعصب دوستاشو میکشه خدامیدونه‌چقد سر دوستاش فحش شنیدم و تحقیر شدم.درصورتی ک اونا اصلا ب ...

4 روز دیگه دوستاش ازدواج میکنن اینو به هیچ جاشون نمیگیرن سرش به سنگ میخوره

الان ازدواج کردن اونا هیچ وقت بخاطر دوستشون با زنشون دعوا نمیکنن دوستش قبل ما عروسی کرده ی بار مارو دعوت نکرد .اینا عروسی کرده بودن چند وقت بعد ما عقد کردیم و عروسی کردیم دوسال گذشت این ی بار دعوت نکرد بعد ما تازه عروسی کردیم‌گیر داده ک تو باید دعوتشون کنی شاید اون دوست نداشته باشه من میخوام دعوت کنم.

یا ی سری یکی از دوستاش اومد خونمون قیمه بارمجون درست کردم دومین بار بود میومدن بادمحونشو دوست نداشتن قیمه اشو خوردن اونا ک رفتن ب من فحش میده کدوم فلان فلان شده ای تو قیمه بادمجون‌میریزه ک تو دومیشی..حالا قبلش واسه خودش درست کرده بودم چندبار..خیلی هم‌خوشش اومده بود چون دوستش دوست نداشت من شدم علان فلان شده..بعد ما واسه اولیت بار رفتیم خونه همین دوستش .وعده اول مرغ بور بقیه اش یا میرفتیم بیرون خودمدن ی چی درست میکردیم یا هیچی نمیخوردیم اونم‌میگفت ع زشت نباشه میگعتیم ن میشست زنه..شهرستان بودن.خونه ما دوبار اومدن بعد ما ی بار رفتیم

شوهرم مهندسه.توی  شرکت بین المللی ک‌اسمش ب سرتاپای دوستاش می ارزه...بعد اون روزی دوستشو دیده دوستش ضایعاتیه باهاش حرف زده اومده نیگ‌از‌کارم‌بیام بیرون.ماشینو بفروشم برم تو خیابون کارتن جمع کنم خیلی سود داره😐 باباش باهاش حرف زده و دعواش کرده ک غلط‌میکنی از‌کارت بیایی بیرون....در این خد دوستاش عوضین بعد نمیبینه فک میکنه همه ما داریم مانع پیشرفتش میشیم دوستاش پیغمبرن

الان ازدواج کردن اونا هیچ وقت بخاطر دوستشون با زنشون دعوا نمیکنن دوستش قبل ما عروسی کرده ی بار مارو ...

ببین شوهرت بیشتر از رفیق بازی لجبازه

باهاش رفاقت کن

زن نبا براش

مثلا کارایی که دوس داره

چه میدونم مردا خلن مثلا ویراژ میده با ماشین خودتو مشتاق نشون بده مثلا داری حال میکنی

مثلا الان من واقعا به خونه نمیرسم داغونه ها داغون

ولی کارش کابینته میرم سرکاراش با انبر منبرش ور میرم خرابکاری میکنم کیف میکنه میگه کوه من جلوتر امادم میگه دشت من جلوتر امادم میگه بیابون من امادم

میخواستیم بریم خونه فامیلشون تو شهرستان به من زنگ زد گفتم پایم نیم ساعت دیگه بریم

به خواهرش گفت، خواهرش گفت نه من نمیتونم حمام نرفتم حاضر نیستم اومد تو ماشین میگفت خدایی چقدر تو پایه ای