2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 74 پست

خلاصه خیلی دلم گرفته .خیلی ...خیلی تنهام..گفتم بذار تموم شه کینه کدورت ها حوصله جنگیدن و زندگی کردن ندارم دیشب تا صبح گریه کردم .البته گریه هم‌میکنم باید بی صدا باشه و جایب برم صدام‌نیاد ک‌مزاحم خواب اقا نشم..من گریه میکردم تو اتاق اون تو پذیرایی تخت خوابیده بود واسه خودش

امروز این پیام رو بهش دادم:

ببین عزیزم
درسته که خیلی وقتا رو مختم
درسته که خیلی باهات بحث میکنم
گیر میدم
لجتۅ در میارم
عصبانیت میکنم
یا حتی شاید یہ وقتایی فڪ کنی درکت نمیکنم
اما این یه حقیقته
که مڹ بدوڹ تو نمیتونم
با وجود بحثا و بی محلی هایی که بعضی اوقاٺ بهم میکنی و غرایی که سرم میزنی
من یکی نمیتونم لحظہ ای
حتی برا 1ثانیه ازت دلخور شم
یا دوست نداشتم باشم
وقتے ازت دلخورم
یا دلتنگتم
بهت فک میکنم
چشامو میبندمو
تورو تصور میکنم
اونموقس که یه لبخند میاد رو لبم
و همہ دلخوری هارو فراموش میکنم
من حتی یادتو هم با دنیا عوض نمیکنم

اونم نوشت شتید دوست داشتن لرها اینجوریه

نه محبت کردها اینطوریه.ادم عذر خواهیم میکنه اینجوری دعوا داری بعد میگی نشده ی بار ییایی عذر خواهی

دیگ خسته شدم بخدا نمیدونم چیکار کنم.امروز‌میخواستم برم قبرستون برم بالاسر قبر ی مادر باهاش حرف بزنم گریه کنم ازش بخوام واسم دعا کنه..ولی اجازه ندارم بدون اجازه اش از خونه بیرون برم.با مامانم نمیتونم صحبت کنم بعد ۲۲ سال برگشتم‌نمیتونم غم و غصه امو واسش ببرم..با دوستامم زیاد نباید رفت و امد کنم اونایی ک خودش تایید میکنه.نمیتونمم درد و دل کنم احتمال داره پیام های‌تلگرام رو برگردونه..دیشب میگ نذار همه اختیاراتت رو ازت بگیرم.انگار چ اختیاری دادم..میگ گوشیتو میگیرم گوشی ساده میدم دستت.بگیره دیگ مهم نیست واسم.‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید واقعا دوست ندارم بخوام ب کسی انرژی منفی برم.اما دلم خیلی گرفته واسم دعا کنید لطفا

انشالله خدا به دلت آرامش بده، همه ی ما گاهی فشار زندگی از پا درمون میاره. اما بنظر من نباید خودتو ببازی❤ درست میشه بلاخره یه روز همه چیز 

عزیزم منم مث توام دلم گرفته امروز کلی گریه کردم

دوست دارم بگم غصه نخورین گریه نکنید .اما واقعا دم خدا گرم اگ‌این گریه نبود دلامون اتیش میگرفت..گریه تنها همدم بی کسی هامونه

دوست دارم بگم غصه نخورین گریه نکنید .اما واقعا دم خدا گرم اگ‌این گریه نبود دلامون اتیش میگرفت..گریه ...

واقعا گریه ک میکنی سبک میشی!همش میگم به خدا ک یا بهم بچه بده یا بمیرم ک از دست سرکوفتا راحت بشم دیگه تحمل ندارم

انشالله خدا به دلت آرامش بده، همه ی ما گاهی فشار زندگی از پا درمون میاره. اما بنظر من نباید خودتو بب ...

امیدوارم.ی عمره منتظرم درست شه..مدام اینک تو مجردی دوست پسر داشتم میزنه تو سرم با اینک هیچ غلطی نکردم.

هرکاری ک‌میکنه تا وقتی بمبرم منتشو میذاره ک من فلان‌کارو کردم واست.دیگ خونه مامان رفتن‌چیه ک همش منتشو سرم میذاره..دیشب میگ کاش همون اول میگفتم ن میفرستادمت خونه بابات..بخدا کاش میفرستاد.خونه بابام درسته محبت نبود ولی بخدا توهین هم نبود بابت اینک پدر و مادرم کین مدام فحش نمیخوردم و سرکوفت‌نمیشنیدم..بابت اینک نفس‌میکشیدم تو خونه سرم منت نمیذاشتن😭😭😭😢😢😢😔😔

واقعا گریه ک میکنی سبک میشی!همش میگم به خدا ک یا بهم بچه بده یا بمیرم ک از دست سرکوفتا راحت بشم دیگه ...

فک میکنی بچه بیاری درست میشه؟؟منم همین فکرو میکردم البته ن بخاطر سرکوفتاش گفتم بچه بیارم سرگرم میشه فکرش مشغول میشه دیگ کمتر با دوستاش ارتباط میگیره ک بخوان زندگیمونو خراب کنن.گفتم مشغول میشه کمتر ب فکر انتقام از خانوادم میفته و کمتر فحش میشنوم بابتشون...خانوادم ب من بد کردن منو بی دلیل ول کردن اقا ب فکر انتقانه😏

عزیزم به نظر من الان مهمترین چیز بچه توی شکمته نه هیچ چیز دیگه سعی کن به خاطر بچت آرمشو توی خونت حفظ کنی  و با شوهرت خوب باشی. اون مشکلاتی که قبلا توی زندگیت بوده درسته سخت و دردناکه ولی الان تو خودت مادری سعی کن شور و شوق اومدن بچتو توی زندگیت و به شوهرت منتقل کنی

به جای اینکه حرف اون خانمو بزنی که هی توی ذهن شوهرت تازه بشه یا حرف دوستاشو بزنی که شوهرت حساس بشه، راجب چیزایی صحبت کن که شوهرت بهت نزدیک تر و صمیمی تر بشه