2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 74 پست
شوهرم مهندسه.توی  شرکت بین المللی ک‌اسمش ب سرتاپای دوستاش می ارزه...بعد اون روزی دوستشو دیده دو ...

اصلا چطوری با اینا برخورده و دوسته با کمک خانوادش نمیتونی خونتونو عوض کنید دور شید از دوستاش؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا چطوری با اینا برخورده و دوسته با کمک خانوادش نمیتونی خونتونو عوض کنید دور شید از دوستاش؟

ی مشت ولگرد اشغالن ک هیچ کدوم درست نیستن ادم دلشو خوش کنه بهشون..ی مدت تو اژانس تو محله اینا بوده هرچی خلافکار ب پستش خورده و باهاشون رفاقت میکته ب حدی بدهته ها همش هم بخاطر دوستاشه وگرنه اصلا خانواده اش اهل فحش و بد و بیراه نیستن حرف زدن عادیش با فحشه..میگم واقعا این ادبیات در حد ی مهندسه؟؟؟نگاه کن تو جمع نمیتونی حرف بزنی از بس ک همش فحش میدی..ولی گوش نمیده.یکی از دوستاش ی دوست دختر فاب داره ک خیلی دوسش داره و میخواد بگیرتش.از اونور با هزاران نفر دیگ هست و رابطه هم داره.ی زن بیوه هست اون دوستش باهاش دوسته و شب تا صبح خونه اونه و رابطه دارن..بعد روزا ک زنه میره سرکار خوکه رو ب دوستاش میده واسه مکان.

ی مشت ولگرد اشغالن ک هیچ کدوم درست نیستن ادم دلشو خوش کنه بهشون..ی مدت تو اژانس تو محله اینا بوده هر ...

اوه اوه چه وحشتناک

خدا رحم کنه بهت

فقط دورشون کن از اینا خیلی دور

رفیقاش نباشن تمام مشکلاتت حل میشه

الان دیگ من با دوستاش کاری ندارم چون هر سری حرف میزنم جز فحش و بد و بیراه هیچی نصیبم نمیشه.دیگ ولش کردم بره سرش ب سنگ بخوره برگرده.الان مشکلم اینه خیلی فحش میده و توهین میکنه سر هر چیز الکی شروع میکنه ب خانواده ام فحش دادن و توهین کردن ک توهم بچه همونایی.کوچکترین کاری ک از وقتی منو میشناسه انجام دادم یادش هست و هروقت دعوامون میشه میزنه تو سرم درصورتی ک هیچ ربطی ب موضوع دعوامون نداره.راضی نیستم هیچ کار بکنه هرکاری واسم بکنه مدام میکوبه تو سرم ک تو اون روز دلت گرفته بود من حالتو خوب کردم.منم ک اجازه میدم هورمونات بهم بریزه هرکی دیگ بود نشونت میداد..بخدا با وجود ویار و حالت تهوع شدید همیشه غذاش سر وقت حاضره دوست داره میاد خوکه هیچ کاری نباشه.تا قبل اومدنش شامم درست میکنم با اینک ساعت۶ خونه اس همیشه خونه تمیزه.هیچ کاری نمیذارم واسه وقتی ک بیاد.میاد باهاش حرف میزنم فیلم میبینیم.هرکاری دوست داره انجام میدیم.ولی خوبی هامو نمیبینه فقط بدی

الان دیگ من با دوستاش کاری ندارم چون هر سری حرف میزنم جز فحش و بد و بیراه هیچی نصیبم نمیشه.دیگ ولش ک ...

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

توام مثل مامان من

انقدر همیشه غذا اماده بوده

خونه تمیز بوده شده وظیفتون

اگه نباشه عجیبه

حالا من خونم کپک میزنه تا بشورم یا تمیزش کنم

وقتی تمیز میکنم شوهرم دیگه از ذوق نمیدونه چیکار کنه

هزار بار میگه خسته شدیا دستت درد نکنه

من مامانم مریض بود 2 روز شام نزاشت بابام گفته بود این چند وقت که اصلا غذا نداشتیم

حالا من کلا غذا نمیزارم یه کشک بادمجون درست میکنم شوهرم میگه چقدر خوشمزس چقدر حوس کرده بودم خیلی عالیه

شوهرتو انقدر به خوبیات عادت نده

با لوس بازی با عشوه و نازو ادا از حجم کارات کم کن

اوه اوه چه وحشتناک خدا رحم کنه بهت فقط دورشون کن از اینا خیلی دور رفیقاش نباشن تمام مشکلاتت حل می ...

دقیقاااااا نباشن من هیچ مشکلی ندارم...یکیشونم ک نگم خودشون صداش میکنن حاج توسی..با اینک زن داره و خبر مرگش نماز میخونه ی مدت قبل اینک بره خوکه میرفته با چندتا پیرمرد لواط میکرده بعد میرفته خونه.پیر مردها بهش پول میدادن

دقیقاااااا نباشن من هیچ مشکلی ندارم...یکیشونم ک نگم خودشون صداش میکنن حاج توسی..با اینک زن داره و خب ...

سر به زنگاه میفهمیدی لوشون میدادی چوب تو اونجاشون میکردن لذت بخش تر بود براشون

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند توام مثل مامان من انقدر همیشه غذا اماده بوده خونه تمیز بوده ...

اخه از اونور مامامش وسواس شدید داره اینم مامانشو دوست داره خودشم نسبت ب تمیزی خونه حساسه..ی بار من تراس رو نشستم مامانش اینا اومدن خاک تو تراس بود مامانش هی میگفت چقد خاک...بعد ب شوهرم گفتم خوبه حالا من‌تمیزمااا ی بار شده اینقد میگن

اخه از اونور مامامش وسواس شدید داره اینم مامانشو دوست داره خودشم نسبت ب تمیزی خونه حساسه..ی بار من ت ...

میگم چون عادت دارن

باید عادتشون بدی به روال خودت

تلاش کن از دوستاش دورشون کنی و انقدرم کاری زیاد ازت نخوان والا انگار جون اضافه داری هی بشوز بساب

ببین شوهرت بیشتر از رفیق بازی لجبازه باهاش رفاقت کن زن نبا براش مثلا کارایی که دوس داره چه میدون ...

ببین عزیزم بخدا متم باهاش‌پایه ام ی بار رفتیم بیرون گفتم اگ الان دوستات بودن چیکار میکردین؟بگو منم همونکارو کنم بهت خوش بگذره گفت هیچی زنهارو اسکول میکردیم..خب من نمیتونم جای دوستاشو بگیرم اونا فقط از کثافت کاری هاشون تعریف میکنن و روابطشون با دوست دختراشون و فحش های بد ب هم میدن.من میتونم همچین کاری کنم؟؟

شما باشی میذاری با اینا بگر ه؟

نه

ولی از راهش

شوهرت لجبازه با دعوا نمیشه با سیاستو قربونت برم فدات بشمو نازو عشوه بیارش سمت خودتت

براش برنامه بچین 

چه میدونم یه روز بگو شام با توعه جوجه بپز ویار کردم

درست کرد انقدر به به چه چه کن که ترغیب شه

یه بار بگو دلم درد میکنه زود بیا خونه برو بغلش بشین غذا مزا هم نزار بگو جون نیست تو تنم

بابا الان یه عالمه هونه داری نگهش داری تو خونه

نه ولی از راهش شوهرت لجبازه با دعوا نمیشه با سیاستو قربونت برم فدات بشمو نازو عشوه بیارش سمت خودتت ...

عزیزم خیال میکنی اینکارارو نکردم؟؟؟من میشناسمش دیگ تا الان همه چیش اماده بوده میگ من بهت اجازه دادم هورمونات بالا پایین شه.میدونه باردارم اون روز اخرای مهمونی خونه مامانش اینا رفتن تو اتاق کمرم درد گرفت‌چیزی نگفت گفت بریم.کلی هم قربوت صدقه ام رفت چند روز بعدش ک دعوامون شد هی میزد تو سرم.غلط‌میکنی جایی کمرت درد بگیره نشونت میدم ک دیگ کمرت درد نگیره..با اینک اصلا هیچ ربطی ب موضوع دعوا نداشت اصلااااا.

ببین عزیزم بخدا متم باهاش‌پایه ام ی بار رفتیم بیرون گفتم اگ الان دوستات بودن چیکار میکردین؟بگو منم ه ...

خوب برنامه های دیگه بچین

ببرش جاهای باکلاس

جاهای لوکس عادتش بده به تفریحات لاکچری

هم خودت کیف میکنی هم اون برید شمال برید جنوب با 4 تا ادم باکلاس بگردید کسایی که خودت قبولشون داری کم کم خجالت میکشه خودش و درست میشه

من شوهرم خیلی خانوادشون لاکچری نبودن الان بیا بببین چه کلاسو پرستیژی داره شوهرم

برید شمال چت اسکیو ... سوار شه ببرش اسب سواری هیچ کدومم خیلی گرون نیستا ماهی یه بار برید همین که ادمای بالاتر از خودش ببینه از سرش میوفته