2777
2789
عنوان

برای اولین بار به حسش شک کردم...

392 بازدید | 70 پست

سلام

من و نامزدم با هم سنتی آشنا شدیم و خانوادش شرط کردن اول با هم رفت و آمد کنیم بعد اگه از هم خوشمون اومد بیان برای خواستگاری و تعیین مهریه. 

توی این بازه هم من عاشقش شدم به طوری که وقتی می بینمش نفسم بالا نمیاد 😢😢 و هم خانوادم. شرح رفتارش با پدر و مادرم و تو تاپیک های قبلی گفتم. 

خلاصه دیگه هفته ی پیش بعد از سه ماه رفت و آمد مادرش تماس گرفت و قرار خواستگاری رسمی رو گذاشت واسه شنبه هفته ی بعد. 

الان نامزدم با هام تماس گرفته میگه بیا خودمون درباره‌ی مهریه تصمیم بگیریم. 

امروز که دیدمش گفت که خونه داره و خودش تمام وسایلش رو خریده فقط نهایتش باید یه سرویس چینی و قابلمه از این چیزای جزئی بخریم که گفت همشو خودش با سلقیه من میره می خره ( با اینکه میدونه وضع مالی خونواده من بد نیست و تک فرزندم و پدرم میتونه برام جهیزیه خوب تهیه کنه.) 

و در ضمن حق طلاق و تحصیل رو هم به شرطی که تو شهر خودمون باشه بهم میده. 

ولی میگه مهریه باشه 14 تا سکه فقط 😶😶😶😶. 

حرفشم اینکه می خوام تا زمانی که همدیگه رو فقط به خاطر هم میخوایم با هم زندگی کنیم نه به اجبار. 

الان بدجور ترسیدم نمی دونم قبول کنم یا نه. 

شما مهریه تون چقدر بود و اگه جای من بودین این شرایطو قبول می کردین؟ 

کسایی که حق طلاق رو هم گرفتن از همسرشون بگن که خوبه یا نه. 

و نا گاه چقدر زود دیر می‌شود. و در این بحبوحه خدا کمک کن که بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم. 😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق طلاق رو ک داری 

بعدم داری میگی اخلاقش خوبه 

جهیزیه و خونه رو هم ک داده 

حرف بدی هم نزده درمورد مهریه 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

خوبه...بعدم خدا نکنه اختلافی پیش بیاد کم نیستن زنایی که میگن مهرم حلال جونم ازاد. اصلو دریابید که خودش خوبه اونا تشریفاته دیگه

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
وای وای وای دختر چرا انقد منفی فکر میکنی بنده خدا دیگه چیکار کنه برات 

با این مهریه کم خوب اگه بخواد طلاق بگیره هر وقت که دلش بخواد میتونه و فک کنم وابستگی منم بیشتر به اون و علنا حق طلاق بی فایده است. 

و نا گاه چقدر زود دیر می‌شود. و در این بحبوحه خدا کمک کن که بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم. 😔😔😔
شرایطش که خیلی خوبه ولی خیلی هم ریسکیه! خدایی نکرده بعدها مشکلی پیش بیاد راحت نگه بفرما این ۱۴ برو ...

۱۴سکه همچین پول کمی هم نمیشع ک راحت بده بهش بره ها!

۱۴تا برا اون زمانی کم بود که سکه ۱ملیون بودش نه حالا

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍