2777
2789
عنوان

برای اولین بار به حسش شک کردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 70 پست
ممنون نمی دونم چجوری بضیا میگن بدبینی... از الان داری به طلاق فکر میکنی آخه معلوم نیست فردا قراره چه ...

عزیزم دارم می گم اصلا به ایشاالله و ماشاالله اکتفا نکن واقع بین باش وبه این فک کن ی سیب بندازی هوا هزار چرخ می خوره 

شوهر من بهم خیانت کرد و همون داداشم چه قد پشیمون شد که چرا مهر من ۱۴ تا گذاشت با اینک تک دخترم خیلی عزیز بودم پدرم فوت شده و برادرم صرفا به خاطر اینک مهر زتش ۱۴ تا بود مهر من ۱۴ تا گذاشت و من هم سنم کم بود و خام 

خواهر شوهرام که ۱۰۰ درجه از من پایین تر بودن یکی ۱۱۴ تا مهرش یکی ۳۱۳ تا ببین من چ حماقتی کردم الان تو سن ۳۰ سالگی دارم این نصیحت می کنم 

چیی نگو  خودت..‌ بگو خانوادم باید اینو حل کنن.... یا بگو خانوادم میگن۱۱۰ تا..... بگو که من با ن ...

به پدر و مادرم که باشه میگن هیچی تو تاپیکای قبلم گفتم چی کار میکنه اصا بعضی وقتا فک می کنم اونو بیشتر از من دوست دارن مادرم دیروز می گفت اگه فردا روزی اذیتش کنی من شیرمو حلالت نمیکنم 😒😒😒

و نا گاه چقدر زود دیر می‌شود. و در این بحبوحه خدا کمک کن که بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم. 😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی درکت میکنم.خیلی حس قشنگیه اما من خودمو داغون کردم با این حجم از وابستگی

منه خاک بر سرم همین طور. اصا نمیفهمم چیش برام اینقدر جذابه

و نا گاه چقدر زود دیر می‌شود. و در این بحبوحه خدا کمک کن که بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم. 😔😔😔
به پدر و مادرم که باشه میگن هیچی تو تاپیکای قبلم گفتم چی کار میکنه اصا بعضی وقتا فک می کنم اونو بیشت ...

آخی عزیزممممم الهی.... پس پسر خوبیه دیگه... منظور الکی بگو خانوادم میگن ۱۱۰ یا ۱۱۴...یا سه دن. خونه

من به تمام خواسته هام رسیدم. خدایا شکرت😍
آخی عزیزممممم الهی.... پس پسر خوبیه دیگه... منظور الکی بگو خانوادم میگن ۱۱۰ یا ۱۱۴...یا سه دن. خونه

باشه حالا برم فک کنم چه گلی سرم بمالم ممنون

انشاالله بهش برسی و یه زندگی خوب و عاشقانه داشته باشی دعا کن منم برسم 

خدا کنه اگه خیر و صلاحمون تو رسیدنه برسیم.

اخه کی نقد و ول میکنه نسیه رو میچسبه  خدای نکرده به مشکل بخوری دیگ‌اقا بابت مهریه زندان نمیره ...

یه جوری میگی نقد انگار مال خودمه اگه فردا روزی گفت می خوام فلان کارو بکنم و پول کم دارم میتونم بهش ندم. 

بعدم تمام علنا مهریه ندارم