2777
2789
عنوان

برای اولین بار به حسش شک کردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 70 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان این فکرارو نکن 

اگه خدایی نکرده ی روزی ب مشکل بخوری تو زندگیت اگه تاریخ تولدتم مهریت باشه فقد میخای ببخشی و خلاص بشی

الکی فکر خودتو با این چیزا خراب نکن 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

به من گفت تو این 10 12 سالی که کار کرده 70 80 تومن سرمایه نقد تو بانک داره که بعد عقد همون لحظه مهریمو بهم میده تا پولش برای خودم باشه. 

و نا گاه چقدر زود دیر می‌شود. و در این بحبوحه خدا کمک کن که بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم. 😔😔😔
ببخشید چجوری جلوی عشق زیادو پیشه گرفت.من واقعا دیوونشم و احساس میکنم بدون اون میمیرم .دارم داغون میش ...

😁😁😁✌✌✌✌انشالله رسیدی بهش آتیش عشقت کم میشه

من به تمام خواسته هام رسیدم. خدایا شکرت😍
۱۴سکه همچین پول کمی هم نمیشع ک راحت بده بهش بره ها! ۱۴تا برا اون زمانی کم بود که سکه ۱ملیون بودش نه ...

الان میگه بعد عقد بهت میدم

و نا گاه چقدر زود دیر می‌شود. و در این بحبوحه خدا کمک کن که بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم. 😔😔😔

عزیزم من اون موقع که ازدواج کردم خیلی خام و نادون بودم داداشمم چون مهر زنش ۱۴ بود چون زنش ناراحت نشه مهر منو ۱۴ تا کرد منم اون موقع خام بودم رویایی فکر می کردم حالیم نبود ولی مهریه پشتوانه ی زنه اصلا چیزه بدی نیس شما حقوق زن هارو ببینید هیچی حقی ندارن 

تنها سلاحشون مهریه اس عزیزم قبول نکن

حالا هم من هم اون زن داداشم بعد سال ها خونه به اسممون شد

ولی شما بدون این واسه همه مصداق نیس 

بگو من مهر نمی خوام حداقل خونت به اسمم کن یا حداقل ۳ دنگش جه میدونم به نظرم مهر باید باشه ان شاءالله واسه دخترم این حماقت نمی کنم به شماهم خواهرانه دارم می گم

ببخشید چجوری جلوی عشق زیادو پیشه گرفت.من واقعا دیوونشم و احساس میکنم بدون اون میمیرم .دارم داغون میش ...

عزیزم نمیخاد جلوشو بگیری ولی زیاد بروز نده نه که اصلا نگیا ولی زیادم اویزون نباش جون مردا اگه بفهمن میمیری براشون وهربلایی سرت بیارن ترکشون نمیکنی پررو میشن .کناب زن واسپرده رو بخون عالیه

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.
یه چیزم در نظر بگیر که تحت هیچ شرایطی نمیتونی بگی من فلانی رو کاملا میشناسم!

دقیقا با این کارش حتی ازش می ترسم

از الان ب این اتفاقات منفی فکر نکن  مگه اخلاقش مشکلی داره ک میترسی ب طلاق کشیده بشه کارتون؟

عزیزم نمیشه که همه جنبه ها شو شناخت میترسم بعضیاش بعدا رو بسه

مردی که بخاطر ترس اینکه نتونه مهریه بده زنشو بخواد همون بهتر که نخواد

اونم همینو میگه 😐😐