آرازجانم مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 1582 عنوان همسرانه 444 بازدید | 50 پست راستش احساس میکنم ب زندگیم دلسردشدم منکه همسرمو اونقدردوست داشتن الان برام معمولی شدا.الانم دوسش دارم ولی هیچ حس وحال خاصی نیس.شش ساله ازدواج کردیم.اصلا بلدنیس محبت کنه تاب زندگی دلگرم شم وقتی قهرمیکنم فقط منت میکشه اینجوریم من دوس ندارم همش بایدقهرشم سردشم تاتوجه کنه. کلا اس عاشقونه میفرسم جوابشوهیچکدومو نمیدع فقط چن تابفرستم اس میده مثلا سلام چخبر چیکارمیکنی. ینی یبار اس کنه ک دوستت دارم یا گلم اصلانیس.. فقط اوایل نامزدی یکم بهتربود الان ن..منم اینجوری خیلی سردشدم درحدی ک دیگه سردم ب زندگی خیلی هم حسود وعقده ای شدم نسبت ب زندگیای عاشقانه ک میبینم 1398/09/21 | 09:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همه_دنیام_تویی عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 2181 جل الخالق تنها راه حلی که خانم های نی نی سایتی میدن=طلاق
taaraanee عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3997 عزیزم مردا اکثرا همینطورینو شما سعی کن توو ارامش باش حرف بزنی و نیازاتو بگی اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.
برکه۱ عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 5703 بی خیال شوهر منم اینجوری ولی برام مهم نیست خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت
رزا63 عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 2577 وای چقد شما حساسین . والا من شوهرم کله سحر پی ام میدم بش نصف شب که داره بر میگرده خونه تازه جوابمو میده . تازه کلی هم می خندیم به این قضیه . چقد سخت م یگیرین . خب پیام نده
فاطمه۷۸ عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1478 شوهر من که اصلا منت هم نمی کشه من باید ناز بکشم خواهر برو خداروشکر کن
فیروزه98 عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 7627 پیامما هم پیام عاشقانه نمیدیمنگاه عاشقانه خیلی بیشتر حرف توشه😂😂😂😂😂 عشق حقیقی و دوستان وفادار ،دوگنجی که یافتنشان دشواراست
لنا1371 عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2838 هر مردی زبون خودشو داره ، یکی فقط زبون میریزه ، یکی تو عمل نشون میده زنشو دوست داره ، مطمئن باش خیلی دوست داره
delnia_titr عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 13265 میفهممت شدید چون خودمم همینمشوهر من هر روز زنگ میزنه اما اس اصلا جواب نمیدهاما کنار امدم یا بهتره بگم مجبور شدم کنار بیام چون خیلی مشاور رفتم و گفتن این طبیعتش هست و سعی کن بپذیری و دنبال تغییرش نباش
فاطمه۷۸ عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1478 هر مردی زبون خودشو داره ، یکی فقط زبون میریزه ، یکی تو عمل نشون میده زنشو دوست داره ، مطمئن باش خیلی ... اره بخدا مرد خوب کمه قدر دان باشیم اولیش خودمو میگم به نکات مثبتشون یکم فکر کنیم اینکه شغل دارن خسیس نیستن اعتیاد ندارن دست بزن ندارن و...
Parpariii عضویت: 1391/10/08 تعداد پست: 2003 شوهر من وقتی پیام میدم وقتی میاد خونه گوشیشو چک می کنه میگه عه تو کی پیام دادی ؟بعد پیامم بلند میخونه. همین که منتتو میکشه یعنی دوست داره. .
آرازجانم مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 1582 الانم رفته سرکار ازساعت پنج ونیم منم ذهنم درگیره و نتونستم بخابم. شرمنده اینومیگم ولی رابطه جنسی داریم همین امشبم داشتیم ولی ازنظرعاطفی من خیلی احساسی بودم ازاول ولی اون خیلی خشکه.اونقدر ک الان سرخورده شدم مثلا خواهرم ب همسرش اسهایی ک من ب همسرم میدم رو میفرسته ونشونم داده ک براهرکدومش جواب میده مثلا فدات گلم یا ممنون عزیزم ویاهم اونم اس میده.ولی این فقط میخونه نمیدونم شایدم اصلا نمیخونه.اینستابراش پست میزارم تقدیمش میکنم فقط لایک میکنه لااقل کامنت کنه ممنون اینا یابیاد دایرکت بگه اصلا..اینکارا نبخاطراینکه دارم ازعشقش میمیرم ن گفتم انقدرازطرفش محبت نمیبینم کاملا بی حس شدم بهش انگار داریم تحمل میکنیم حس دلم الان ک عشق نیس ولی سعیم اینه ک ی بچه سه ساله هم دارم تااخرعمرم مث زن ومردای قدیم نباشیم زندگیمون رنگ وبوی دوست داشتن داشته باشه.محبت میکنم ک منم ببینم ک مشکل ازمن نباشه..
rahaaa63 عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2176 عزیزم همسر سابق من روزی سه بار پیام عاشقونه میفرستادولی بعدا فهمیدم برای همه دخترای دورش send to all میکنه بیخیال بابا بخاطر چه چیزایی دلسرد میشینولی بشین باهاش صحبت کن نیازهاتو بگو
آرازجانم مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 1582 وای چقد شما حساسین . والا من شوهرم کله سحر پی ام میدم بش نصف شب که داره بر میگرده خونه تازه جوابمو م ... خب اقلا براشما شب جواب میده😑