2777
2789
عنوان

همسرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همسر سابق من روزی سه بار پیام عاشقونه میفرستاد ولی بعدا فهمیدم برای همه دخترای دورش send to a ...

میدونین چیه میخاستم فقط این موضوع رو مطرح کنم ولی اینطورنیس ک اونطور آدمی باشه ن چن بار ک ازش سوتی گرفتم قشنگ برای خانومای دیگه توی تلگرام نوشته بود ک دلم برات تنگ شده یا سلام گلم..سلام خوشگله.. ولی من نتونستم اونموقع ک تازه زایمان هم کرده بودم جداشم.کلی اصرارکرد ک اشتباه کردم ودیگه تکارنمیشه ..ولی تاالانم منتظرم ک برای منم اونجور پیاما بفرسته. هییی

میفهممت شدید چون خودمم همینم شوهر من هر روز زنگ میزنه اما اس اصلا جواب نمیده اما کنار امدم یا ب ...

چرا طبیعتش برای هنسرخودش ک ب قول گفتنی خرشون ازپل گذشته اینجور ه چرا مث اویلشون نیستن ک شبیه مجنونا بودن..چرا انقدر زود مردا عوض میشن.  چرا باخانومای غریبه بهترن؟

الانم رفته سرکار ازساعت پنج ونیم منم ذهنم درگیره و نتونستم بخابم. شرمنده اینومیگم ولی رابطه جنسی دار ...

ببین گاهی لازمه خواسته رو خیلی راحت بیان کنی همینایی ک گفتیو برو به خودش بگو محترمانه ازش خواهش کن بگو من جوونم نیاز دارم تشنه احساس و محبتم اگر از زندگی سرد بشم برای هر دومون غیر قابل تحمل خواهد بود پس ی قدم تو بیا من ده قدم میام اینجوری بگو

از امروز بیشتر به خودت برس و باشگاه برو حتی اگه اندامت متناسبه

کلا یه فعالیتی غیر از خونه داری در نظر بگیر که تو اجتماع باشی

تو خونه هم خیلی شیک و به خودت رسیده ولی یکم ازش فاصله بگیر مثلا نشسته تی وی میبینه تو برو اون طرف تر بشین کتاب بخون کارهایی نکن که بهت شک کنه فقط در این حد که یکم احساس خطر کنه که از دستت میده

ببین گاهی لازمه خواسته رو خیلی راحت بیان کنی همینایی ک گفتیو برو به خودش بگو محترمانه ازش خواهش کن ب ...

شما درست میگین ولی خیلی بهش گفتم میگم دلم برات تنگ شده ها وگلم گفتناتو واسه چی نگهداشتی ونمیگی ب من میگه ب حرف نیس ب عمله. عملشم گفتم خرجی دادن یا بردن خونه مامانم هروق بخام یا همون رابطه جنسیه..😳

از امروز بیشتر به خودت برس و باشگاه برو حتی اگه اندامت متناسبه کلا یه فعالیتی غیر از خونه داری در ن ...

اره میگم هروقت اینطور میکنم گیرمیده ک ب زوربیا بشین پیشم تلویزیون ببین یا میوه بیار بخوریم منمم ک متنفر ازفیلمایی ک میبینه همش اکشن و خارجی انقدر دیده ک خشن شده برعکس منم عشق فیلمای ایرانیم

الانم رفته سرکار ازساعت پنج ونیم منم ذهنم درگیره و نتونستم بخابم. شرمنده اینومیگم ولی رابطه جنسی دار ...

پدر خدا بیامرز من میگفت زن باید مرد رو دنبال خودش بکشونه نه اینکه دنبالش بره

تنها راه حلی که خانم های نی نی سایتی میدن=طلاق
شما درست میگین ولی خیلی بهش گفتم میگم دلم برات تنگ شده ها وگلم گفتناتو واسه چی نگهداشتی ونمیگی ب من ...

این بار بشین با جدیت تمام وقتی سرش خلوته با ناراحتی بگو ولی همه حرفاتو بزن هر چی تو دلت هست بگو بگو که دیگه داری سرد میشی بگو بعد ۶ سال باید عاشق تر باشیم نه سرد تر چند تا فیلم عاشقانه بگیرید باهم ببینید بگو دوست دارم مثل اون مرده رفتار کنی 

پدر خدا بیامرز من میگفت زن باید مرد رو دنبال خودش بکشونه نه اینکه دنبالش بره

خب چجوری بکشونم...خدابیامرزتشون ولی واقعا خوب و باتجربه گفتن.. من کسیو ندارم برام ازاین چیزا بگه قشنگ افتادم دنبالش میرم اونم ک ...پدرم ک شش ساله فوت شده و من بعدش ازدواج کردم قبلشم ازاون حرفا بهم نمیزد..مادرمم ک فقط اینومیگه ک زن باید کوتاه بیاد دردودل کنی میگه شوهرت دزده؟معتتده؟و اینکه تقصیرازمنه