2777
2789
عنوان

همسرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 50 پست
اره میگم هروقت اینطور میکنم گیرمیده ک ب زوربیا بشین پیشم تلویزیون ببین یا میوه بیار بخوریم منمم ک مت ...

خب اصرار کنه

اصلا نشون نده که ناراحتی یا بخای غر بزنی و اعصاب خورد کنی شه

خیلی ریلکس و معمولی بگو دارم کتاب میخونم فقط گوشی دستت نگیر که گیر میدن همون کتاب خوبه

کلا زندگیت و غذا و همه چی اوکی باشه ولی یجوورایی بی توجه و سرد باهاش رفتار کن بزار اون سعی کنه توجهتو جلب کنه

ما خانوما خیلی جاها زیادی توجه میکنیم میگیم نکنه یکی دیگه بیاد بهش مهربونی کنه جذب اون شه ولی نتیجه عکس میگیریم  فقط حواست باشه بین سرد رفتار کردن و ناراحت رفتار کردن فرق هست و تو هیچ چیزی افراط نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اصرار کنه اصلا نشون نده که ناراحتی یا بخای غر بزنی و اعصاب خورد کنی شه خیلی ریلکس و معمولی بگو ...

دقیقا چون توی بیمارستان کارمیکنه و کلی پرستار دورشن اکثرا هم مجرد ولی همسن من😡میترسم چون قبلا هم نزدیک زایمانم با ی خانومی چت میکردن و حرف میزدن ن برای ازدواجها ن فقط بهم محبت میکردن دا اونجوری وگرنه خانومه متاهل بود. میترسم دوباره اونجورشه..الانم ک ی گله دختر دورشن😢

دقیقا چون توی بیمارستان کارمیکنه و کلی پرستار دورشن اکثرا هم مجرد ولی همسن من😡میترسم چون قبلا هم نز ...

شما که چند سال محبت کردی نتیجه عکس داده یه دو سه روزم اینو امتحان کن ببین چی میشه 

فقط اون فعالیت خارج از خونه رو هم جدی بگیر حالا میخاد باشگاه باشه یا هرچیز دیگه

حرفاتون خیلی قشنگ و باتجربس.  یکم دلم قرص میشه😌

من همچین تجربه ای داشتم 

منم مامانم مثل مامان شما فقط میگفت کوتاه بیا و محبت کن مشاوره هاییم که رفتم اصلا این راهکارارو نمیزارن جلو پات فقط تند تند تست شخصیت شناسی از آدم میگیرن و آخرشم هیچی 

فقط یه مشاوره خدا خیرش بده گفت شما شوهرتو رها کن مشکل از خودته برو روی عزت نفس خودت کار کن اون موقع دیگه داشتم جدا میشدم تو چند ماه جوری شدم که خودش التماس بیا دوباره زندگی کنیم ولی انقد خیانت ازش دیده بودم اصلا ارزش برگشتن نداشت 

ولی شما تا دیر نشده مقالات مربوط به عزت نفس رو حتما تو نت بخون و تمرینهاشو انجام بده

چشم حتما اینکارم میکنم ..میگم اونموقع جداشین یا ن

آره همون موقع جدا شدم

من ده بار بیشتر ازش خیانت دیده بودم تا حدی که شبها منو بغل میکرد و اسم زنهای دیگه رو میبرد انقدم به ظاهر رابطمون عاشقانه بود هیچکی باور نمیکرد

دست بزن داشت تا حدی که نامه پزشک قانونی گرفته بودم 

کارش هم یکسره ازین شاخه به اون شاخه منو مجبور میکرد سرکار برم خیلی از هزینه های زندگی رو گردن من انداخته بود

خلاصه اینکه اصلا ارزش نداشت بخام برگردم 

آره همون موقع جدا شدم من ده بار بیشتر ازش خیانت دیده بودم تا حدی که شبها منو بغل میکرد و اسم زنهای ...

ای بابا..همسرمنم شبا داره بامن حال میکنه ازمادروخواهرم گرفته تااسم همکاراشو میگم ناراحتم میشم میگم برای حالشه فقط .اخیرا بی غیرتتر شده واسه منم میگه بگو میگم والا واس من یکی کافیه😑😅

چشم حتما اینکارم میکنم ..میگم اونموقع جداشین یا ن

ولی الان تو خواستگارهامو دوستی که داشتم به عینه میبینم چون کلا آدم مهربونیم سختمه بی تفاوت باشم تا یکم اصل خودمو نشون میدم و مهربونم هوا برشون میداره یجوری رفتار میکنن انگار از من بالاترن و دارن بهم لطف میکنن که خواستگار من شدن بعد تا من عقب نشینی میکنم و احساس خطر میکنن دوباره درست میشن

خب چجوری بکشونم...خدابیامرزتشون ولی واقعا خوب و باتجربه گفتن.. من کسیو ندارم برام ازاین چیزا بگه قشن ...

باید با دست پیش بکشی با پا پس بزنی

مرد هر چقدر هم خوب بی افتی دنبالش هوا برش میداره

خودتو نامحسوس لوس کن

ادا بیا

کارایی کن که برات غش و ضعف بره دختر خوب

تنها راه حلی که خانم های نی نی سایتی میدن=طلاق
باید با دست پیش بکشی با پا پس بزنی مرد هر چقدر هم خوب بی افتی دنبالش هوا برش میداره خودتو نامحسوس ...

ن بابا خشکه انگارمدیرعامله..غشی نیس...خیلی رسمی میگع ادا اطوار اینا فقط واسه رختخواب

خب اون که قرار نیست ادا در بیاره😒

خخخ ن میدونی من کاری میکنم بخدا اون پس میزنه میرم بغلش یا ی بوس میگه اععععع پیش بچه نکن انقد خودشو میکشه اونور دیگه منم غرورم نمیزاره بیشتر منت بکشم. یکمم شاید منم بلدنیستم منم شاید خشکم نمیدونم