ضایعه بیرونی داری چند تاست دقیقا کجاس فک کنم بتونم کمکت کنم من بدون دکتر درمان کردم
سلام عزیزم میشه منو هم راهتمایی کنی ؟متوجه یه زائده گوشتی خیلی ریز تو نزدیکی واژن شدم سه ماه پیش دکتر زنان معاینه کرد و گفت چیزی نیست مال پوستت هست و پاپ اسمیر نوشت نرمال بود والی الان هفته پیش یه دکتر دیگه رفتم بعد دو سه ماه گفت بنظر میاد زیگیل باشه تست نوشت با پاپ اسمیر
گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
سلام عزیزم میشه منو هم راهتمایی کنی ؟متوجه یه زائده گوشتی خیلی ریز تو نزدیکی واژن شدم سه ماه پیش دکت ...
beeerke
من زگیل داشتم ولی ازمایشم منفی درومد چون ب رحمم نرسیده بود اول استرس رو بریز دور ک سمه دوم برو داروخانه داروی تقویت سیستم ایمنی بگیر شربت ارلگارد یا هرچی ک داشتن بعدم قرص مولتی و ویتامین دی و ای وسی بگیر مرتب بخور از انار غافل نشو وهر چیزی ک خونه رو تصفیه میکنه سالم خوری کن چیپس و پفک و سس ساندویچ و پیتزا و اینا رو ترک کن تا میتونی سبزیجات و میوه مصرف کن زیادش کمه برات
13
کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓 هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
دارم از استرس میمیرم دو روز مونده جوابش مشخص بشه بیشتر از خودم برای شوهرم ناراحتم چون دکتر قبلی گفت ...
اینایی ک گفتم واسه تقویت بدنت بود حالا میریم سراغ زگیلا از داروخونه پماد و قرص اسیکلویر تهیه کن پماد رو هر ۴ساعت میزنی رو زگیلات قرص رو۶ساعتی مصرف کن قطره سیالستیک بخر با چوب پنبه بزن رو زگیلا ۸ساعت بعد بکنشون با دستکش لایه بردارک میگم بهت خب بعد از عطاری واجبی اصل بخر با دستکش لایه بردار زبر به هیچ وجه ژیلت نکش چون پخش میکنه زگیلارو فقط واجبی میزنی خشک ک شد با اون دسکشه محکم میکشی رو پوستت درد داره سوز میزنه وحشتناک ولی ریشه کن میشن در اخر دیدی اینا هیچکدوم نتیجه نمیدن اسید پدوفیلین بزن میسوزه ولی تموم میشه
کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓 هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی...