2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

1252 بازدید | 43 پست

بچه ها کسی داشته ک درمان شده یا دیگه زگیل نزده لطفا بگین هر اطلاعاتی دارین برای درمان ؟؟

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

عزیزم برو دکتر نوعش رو مشخص کنه ی پاپ اسمیر هم باید بدی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
عزیزم برو دکتر نوعش رو مشخص کنه ی پاپ اسمیر هم باید بدی

اینا رو میدونم ولی میگن درمان نداره همیشه میزنی شما داشتی؟

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو میدونم ولی میگن درمان نداره همیشه میزنی شما داشتی؟

والا همش همینه که میدونی. ....منم دارم نوعش کم خطره دو بارم فریز کردم دکتر برام نمونه برداری نوشت از دهانه رحم که حامله شدم فعلا گفته دست نگه دار تا بچه دنیا بیاد بعد برو نمونه بده حالا توکل بخدا 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
والا همش همینه که میدونی. ....منم دارم نوعش کم خطره دو بارم فریز کردم دکتر برام نمونه برداری نوشت از ...

بعد تو این مدت ک بارداری زگیل نمیزنی وقتی میزنی روحیه خراب نمیشه

شما ها ک گرفتین از شوهراتون گرفتین؟؟ میگن ک ۹۰درصد بخاطر روابط جنسی پر خطره ینی شوهراتون با کسای دیگ ...

عزیزم شوهر من از این استخرا گرفت متاسفانه...بعد از چهارسال که شوهرم خوب شد من گرفتم درصورتیکه اون دیگه الان مشکلی نداره...دکتر بهم گفت گاهی به خاطر ضعف سیستم ایمنی هم میشه....

بعد تو این مدت ک بارداری زگیل نمیزنی وقتی میزنی روحیه خراب نمیشه

نه دیگه نزدم...برا من خیلی کم وخفیف بود خب اولش که دیدم خیلی حالم ریخت بهم ...شوهرم که فهمید دیگه میخواست گریه کنه از بس ناراحت شد ...اما الان یکم برام عادی شده ...میرم دکتر دیگه قسمت بوده چاره ای نیست ...شما هم داری؟از شوهرت گرفتی؟ اگه خودت یا شوهرت دارین حتما برو دکتر ....حتما هم درمان پذیر هست

نه دیگه نزدم...برا من خیلی کم وخفیف بود خب اولش که دیدم خیلی حالم ریخت بهم ...شوهرم که فهمید دیگه می ...

نه من یه سالی بود مرتب هر دو هفته استخر و سونا میرفتم از اونجا فک کنم گرفتم شوهرم اهل رابطه های اونجوری نیس خیالم راحته ازش فقط اونم چند ماه بعد من گرفت یه دکتر خوب بهم معرفی میکنی برای درمان نه فریز آخه من یه ماما میشناسم برام سر میکنه از ریشه میکندشون 

همسر منم پارسال درگیرش بود.من بادادن آزمایش hpvخداروشکر مطمین شدم که دچار نشدم.واکسن گارداسیل زدم و خودمو ایمن کردم.با چندین جلسه فریز کردن....اونم فعلا ظاهرا خوب شده.

خدایا...شبیه بادکنکی شده ام از بغضهایی که به اجبار فرو داده ام...التماست میکنم فقط یه سوزن...تکه تکه شدنم باخودم...

کاش یه راه درمان مطمئن پیدا میشد براش 

والا همش همینه که میدونی. ....منم دارم نوعش کم خطره دو بارم فریز کردم دکتر برام نمونه برداری نوشت از ...

عزیزم من الان این تاپیکوخوندم 

منم‌تازه متوجه شدم زگیل دارم ولی چون باردارم فعلانمیشه درمانو شروع کرد 

شماچندبار فریز کردی 

الان خوب شدی دیگه برنگشت 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
عزیزم من الان این تاپیکوخوندم  منم‌تازه متوجه شدم زگیل دارم ولی چون باردارم فعلانمیشه درمانو ش ...

دو بار فریز کردم دیگه برنگشت خداروشکر دکتر گفت واکسنم لازم نداری