2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 43 پست
پیش دکتر پوست فریز کردی یازنان 

دکتر پوست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خداروشکر توروخدا واسه منم دعا کن 

ااینقدر نگران نباش منم خیلی میترسیدم اما رفع میشه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااینقدر نگران نباش منم خیلی میترسیدم اما رفع میشه

ممنونم ازت 

نگرانیم بیشتر بابت اینکه بدخیم باشه 

چون چندساله عفونت شدید واژنم دارم‌میگم‌نکنه بهم ربطی داشته باشن

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
ممنونم ازت  نگرانیم بیشتر بابت اینکه بدخیم باشه  چون چندساله عفونت شدید واژنم دارم‌میگم‌ ...

نه هیچ ربطی بهم ندارن من که هیچ کار اشتباهی نکرده بودم واقعا نمیدونم چرا اینطور شدم😐

نه هیچ ربطی بهم ندارن من که هیچ کار اشتباهی نکرده بودم واقعا نمیدونم چرا اینطور شدم😐

خب نه من نه شوهرم اهل رابطه نامشروع و...هم نیستیم 

ولی خب عفونتو داشتم 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
سلام شما درمان شدین تو رو خدا بیا بگو چه کار کردی 

سلام عزیزم بله من درمان شدم چرا استرس داری الان 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
خدارو شکر که درمان شدین برا من هم دعا کن داغونم  من چند ساله در گیرم خوب نمیشم😢

ضایعه بیرونی داری چند تاست دقیقا کجاس فک کنم بتونم کمکت کنم من بدون دکتر درمان کردم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
ضایعه بیرونی داری چند تاست دقیقا کجاس فک کنم بتونم کمکت کنم من بدون دکتر درمان کردم

سلام عزیزم میشه منو هم راهتمایی کنی ؟متوجه یه زائده گوشتی خیلی ریز تو نزدیکی واژن شدم سه ماه پیش دکتر زنان معاینه کرد و گفت چیزی نیست مال پوستت هست و پاپ اسمیر نوشت نرمال بود  والی الان هفته پیش یه دکتر دیگه رفتم بعد دو سه ماه گفت بنظر میاد زیگیل باشه تست نوشت با پاپ اسمیر 

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

دارم از استرس میمیرم دو روز مونده جوابش مشخص بشه بیشتر از خودم برای شوهرم ناراحتم چون دکتر قبلی گفت زگیل نیست میترسم به شوهرم سرایت بدم دعا کن نباشه

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
دارم از استرس میمیرم دو روز مونده جوابش مشخص بشه بیشتر از خودم برای شوهرم ناراحتم چون دکتر قبلی گفت ...

بیخودی ناراحتی و استرس داری اروم باش این بیماری ضعف سیستم ایمنیه و یه بیماری مقاربتیه پست بعدی میگم چکار کنی 

سلام عزیزم میشه منو هم راهتمایی کنی ؟متوجه یه زائده گوشتی خیلی ریز تو نزدیکی واژن شدم سه ماه پیش دکت ...

beeerke

من زگیل داشتم ولی ازمایشم منفی درومد چون ب رحمم نرسیده بود اول استرس رو بریز دور ک سمه دوم برو داروخانه داروی تقویت سیستم ایمنی بگیر شربت ارلگارد یا هرچی ک داشتن بعدم قرص مولتی و ویتامین دی و ای وسی بگیر مرتب بخور از انار غافل نشو وهر چیزی ک خونه رو تصفیه میکنه سالم خوری کن چیپس و پفک و سس ساندویچ و پیتزا و اینا رو ترک کن تا میتونی سبزیجات و میوه مصرف کن زیادش کمه برات 

13

دارم از استرس میمیرم دو روز مونده جوابش مشخص بشه بیشتر از خودم برای شوهرم ناراحتم چون دکتر قبلی گفت ...

اینایی ک گفتم واسه تقویت بدنت بود حالا میریم سراغ زگیلا از داروخونه پماد و قرص اسیکلویر تهیه کن پماد رو هر ۴ساعت میزنی رو زگیلات قرص رو۶ساعتی مصرف کن قطره سیالستیک بخر با چوب پنبه بزن رو زگیلا ۸ساعت بعد بکنشون با دستکش لایه بردارک میگم بهت خب بعد از عطاری واجبی اصل بخر با دستکش لایه بردار زبر به هیچ وجه ژیلت نکش چون پخش میکنه زگیلارو فقط واجبی میزنی خشک ک شد با اون دسکشه محکم میکشی رو پوستت درد داره سوز میزنه وحشتناک ولی ریشه کن میشن در اخر دیدی اینا هیچکدوم نتیجه نمیدن اسید پدوفیلین بزن میسوزه ولی تموم میشه 

حواست باشه اسیدهارو با چوب پنبه رو خود زائده بزن فقط