2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 43 پست
حواست باشه اسیدهارو با چوب پنبه رو خود زائده بزن فقط

عزیزم مرسی از راهنماییت هزینه تست شما چند شده بود؟سرکه سیب امتحان کردی؟من شنیدم میگن اگه تست منفی باشه برا کسی که زگیل داره یعنی زگیل نیست زائده گوشتی هست

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
عزیزم مرسی از راهنماییت هزینه تست شما چند شده بود؟سرکه سیب امتحان کردی؟من شنیدم میگن اگه تست منفی با ...

وقتی منفی باشه یعنی ب رحمت نرسیده فقط زائده پوستیه،من حدود۸۰۰شد 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبین عزیزم .منم چند وقتیه دچار زیگیله تناسلی شدم .اول یه زائدهایی ما بینه مقعد و واژنم حس کردم رفتم دکتر تست پاپ اسمیر داد جوابش که آمد گفت از نوع ۵۸ و ۳۱ و ۶ رو دارم .حالا خیلی میترسم.زائده ها بعده یه مدت کوچک شدن و الان به سختی میشه تشخیصشون داد .رفتم از داخله رحم هم معاینه شدم گفتن چیزی نداری و سالمه داخلش دکتر بهم گفت زائده ها خیلی کوچک نمیخواد لیزر بشه یا چیزه دیگه گفت دست نزن احتمالا خودش میره اگه نرفت یا بزرگتر یا بیشتر شد بیا تا لیزر کنم .یه سوال داشتم اینکه الان این مریضی از بدنه شما رفته کاملا با این روش‌ها که فرمودین .بعد اینکه واکسن رو باید بزنم یا لازم نیست ؟اگه لطف کنید بهم کمک کنید ممنون میشم 

سلام خوبین عزیزم .منم چند وقتیه دچار زیگیله تناسلی شدم .اول یه زائدهایی ما بینه مقعد و واژنم حس کردم ...

سلام خوبی عزیزم چون توی آزمایشتون چند تایپ از ویروس رو داشتین پس باید خیلی خیلی هوای سیستم ایمنی بدنت رو داشته باشی و سالم خوری کنی و اون داروهایی ک تو تاپیک هست رو مصرف کنی

سالانه پاپ اسمیر ی وقت مشکلی پیس اومد خدای نکرده زود بفهمیهر چند تایپهای شما پرخطر نیست

این بیماری اگ ب رحم نرسه مثل من بعد از ۳سال بدن دفعش میکنه منم دیگ درگیرش نیستم ولی فقط ی دونه زگیل تو کشاله رانم هست ک کاری باهاش ندارم الان یکسال بیشتره و هیچ تغییری نکرده انگار مرده البته دکتر گفت شک دارم زگیل باشه

واکسن رو برای تایپهایی ک ندارین بزنین مثل ۱۸ک پرخطره خیلی البته اگ گیرتون بیاد

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
سلام خوبی عزیزم چون توی آزمایشتون چند تایپ از ویروس رو داشتین پس باید خیلی خیلی هوای سیستم ایمنی بدن ...

واکسن هست ولی متاسفانه فوق العاده گرونه توانشو ندارم ۳ دوزو با هم بخرم همه ام میگن با هم بگیر چون معلوم نیست بعدا گیرت بیاد یا نه 

سلام خوبی عزیزم چون توی آزمایشتون چند تایپ از ویروس رو داشتین پس باید خیلی خیلی هوای سیستم ایمنی بدن ...

یعنی ممکنه از بدنه منم بره بیرون ؟؟خودم از وقتی فهمیدم دارم داروهای تقویتی که دکتر بهم داده میخورم .فقط نمیدونم چه رژیم غذایی رو باید رعایت کنم .و اینکه من از خانومی که اونجا بود برای زیگیلش شنیدم میگفت خیلی ورزش کن چون یکی از دوستانش مثله اینکه نوعه ۱۶ رو داشته وبا ورزش و سالم خوری خودشو درمان کرده بوده 

واکسن هست ولی متاسفانه فوق العاده گرونه توانشو ندارم ۳ دوزو با هم بخرم همه ام میگن با هم بگیر چون مع ...

باهم بگیری چطور نگهداری کنی من خودم نزدم ولی میگن داروخونه های هلال احمر همیشه دارن

یعنی ممکنه از بدنه منم بره بیرون ؟؟خودم از وقتی فهمیدم دارم داروهای تقویتی که دکتر بهم داده میخورم . ...

اره صد درصد میره شک نکن 

فقط استرس نداشته باش خیلی مهمه بدون تنش زندگی کنی

بعدم اینکه سالم خوری یعنی چیپس و پفک و فست فود و سس و این چیزهاس سرخ کردنی و ناسالم رو نخوری ورزشم خیلی شرطه من خودم روزی دو ساعت پیاده روی میرفتم

عزیزم سلام.

چنتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدی.۶ ماهیه درگیر زگیلم.رفتم فریز کردم ولی هی درمیاد.😔قرص و پمادی ک گفتی میزنم ولی تا کی؟ شما همیشه میخوردی عوارض نداره؟

بعد اینکه جای فریز هام مونده خیلی بد شده افسرده شدم.میخام دیگه فریز نرم.هی در میاد زگیل دارم روانی میشم.

تو تاپیکات دیدم‌گفتی ژیلت نزنیم پخش میشه ولی خب وقتی با دستکش زبر بزنی زخم‌بشه مگه پخش نمیشه؟

عزیزم سلام. چنتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدی.۶ ماهیه درگیر زگیلم.رفتم فریز کردم ولی هی درمیاد.😔ق ...

اونجوری ریشه کن میشه

قرص تا چه مدت مصرف کردید

همین الانم ویتامینهامو مصرف میکنم