2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 161 پست
شوهره منم سر دخترم همین کارو کرد تازه شوهره توکه خوبه مارسیدیم خونه گفت گمشو برو خونه خودشم رفت بیرو ...

واقعا برای بعضیا پدرشدن زود بوده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دیگه چه دکتری بوده !!!!!  ضعیف و قوی چیه  وقتی دکتر مملکت اینو میگه مردای عامه معلوم ...

مثل اینکه منظور منو بد برداشت کردی،من برداشت خودم از حرفاشو گفتم اون گفت به اسیدی و باز بودن رحم و یا قوی یا ضعیف بودن اسپرم ربط داره بعضی روزا بقول شما تحرکشون خوبه و سریعن بعضی روزا ضعیف و کم تحرکن.

خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.

ناراحت نباش منم بچه اولم شوهرم میخواست پسر باشه وقتی فهمید دختره گریه میکرد و تا چن روز حرف نمیزد. ولی حالا پشیمونه میبینه دخترش چقدر ناز و خواستنیه هیچی نمیگه. الانم دومی باردارم خداروشکر سالمه بازم دختره. وقتی بهش گفتم اینم دختره گفت اشکالی نداره یه تار موشونو به صدتا پسر نمیدم. خیلیم خوشحاله که خدا دو دختر بهش داده

خدایا شکرگذارتم
عزیزم انشالله که این بار یه جواب ازمایش محکم و مثبت بگیری  خدا به همه بی اولاد ها عنایت کنه&nb ...

من‌سه بار ای یو ای کردم...الان‌انتقال سوم‌میکرومه...قبل اینسری لامراسکوپی کردم گفتن هیچیت نیست‌....خدا کنه اینسری مثبت بشه چند روز دیگه معلوم‌میشه

بچه ها هركي پسر دوست داره كه جاهل نيست ول كنيد شوهر بنده خدا رو

چون پسر دوست داره جاهل نیست ،ولی چون مثل عهد بوقیا دل زن حاملشو میشکنه که بچه پسر شده جاهله قطعا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مثل اینکه منظور منو بد برداشت کردی،من برداشت خودم از حرفاشو گفتم اون گفت به اسیدی و باز بودن رحم و ی ...

خوب این فرق کرد خخخخخ

واقعا برای بعضیا پدرشدن زود بوده 

آره اما بعضی وقتا باخودم میگم تقصیره این مردا نیست شاید پدرمادرشون اینارو بد بار اوردن تو خانواده ی شوهرم مادرشوهرم مدام پسر پسر میکنه وفامیلاشون پسر دارکه میشن انگار شاخ قول و شکوندن و کلا میگن دختر معلوم نیس دسته کی بیفته و این حرفا...خب این طرزه فکرو از اطرافیانشون گرفتن دیگه 

ناراحتیتونشون نده اول اینکه وقتی بدنیابیاد نمیتونه حتی ازشون دورشه خودم دختردارم شوهرمم پسردوست بعدسعی کن کم کم باحرفات بچه روتودلش جاکنی مثلا ازطرف دخترت بهش پیام بدی باهاش حرف بزنی بعدنا توحرفات بهش بفهمونی جنسیت بچه اول دست خداست بعدم مرده که توجنسیت بچه دخیله زن کاره ای نیست فقط بایدبزرگ کنه تربیت کنه بابچه سروکله بزنه و و و...

بهتم تبریک میگم خدادوست داشته بهت دخترداده من پسرندارم دخترم 2/5سالشه ناراحت میشم عروسک بهم میده میگه مامان عروسک بازی کن ناراحت نباش گریه میکنم اشکامو پاک میکنه حتی آه میکشم میگه مامان چیشده باورت میشه. .اینارو که میبینم تمام غمام فراموش میشه. خداروشکرکن وبه رفتاراشوهرت توجه نکن چون درست میشه

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰

به همسرت بگو قبل باردار كردنت با خدا هماهنگي كنه😕 انگار دكمه داره جنسيت كه طبق خواسته من و شما باشه 

هرچي خدا بخواد و به صلاح زندگيتون باشه بهتون ميده 

وقتي به دنيا مياد واقعا فرقي نداره انقد عشق بهش داري كه جنسيتش مهم نيست برات