2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 161 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی برگشت من بازم خواستم باهاش حرف بزنم که اونجا گفت من دختر نمیخواستم میخواستم بچه اولم پسر باشه😢 ...

بهش بگو به من چه من قلک بودم نمیشه که ۲۰۰۰تومنو کنم ۳۰۰۰تومن.بگو دختر و پسر شدن دست تویه نه من .

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
نه اینجوری نگو هر چی باشه هر چقدرم بد باشه بازم مرد منه و من دوسش دارم

آفرین خانم عاقل که انقدر جواب قشنگی به زبون تلخ و حرف نسنجیده این خانم دادی.

اصلا سر این موضوع با شوهرت بحث نکن و جنجال درست نکن. فقط خودت رو یک کم دلگیر نشون تا بفهمه ناراحتی.

مطمئن باش خیلی زود از حرفی که زده پشیمون میشه و یه بابای عاشق و دختر دوست میشه

اصلا برات مهم نباشه استارتر.  کم کم حال شوهرت هم خوب میشه.  فقط سلامتی نی نی مهم هست،  ایشالله شوهرتم زودتر به این برسه. خدا مصلحت بنده هاشو بهتر میدونه.  من که از خدا خواستم هر چی خیره همون بشه.  فردا میرم سونو ان تی،  خیلی استرس دارم.  ایشالله که بچم سالم باشه.  

خانمها برام دعا کنید 🙏

عزیزم اگه تونستی کامنت من رو واسه شوهرت بخون

من یک زنم ک یازده سالِ ازدواج کردم

شش بار سقط کردم؛یعنی شش بار من و شوهرم امید داشتیم ک پدر و مادر بشیم،شش بار لحظه شماری کردیم برای شنیدن گریه ی بچمون؛اما خیلی زود ناامید شدیم

الآن چندین سالِ ک دیگه حتی باردار هم نمیشم

شوهرم بعد از هر سقط مثل یک کوه پشتم وایستاد

خیلی دکتر رفتیم خیلی خرج کردیم

دو نفری خیلی تلاش کردیم و در نهایت نتیجه ای نگرفتیم.می دونم دلِ شوهرم پر پر می زنه واسه بابا شدن،موهاش داره سفید میشه اما هنوز آرزوش ب دلش مونده؛خونمون ساکت و خاموشِ اما ب رویِ خودش نمیاره و میگه قسمتِ ما هم اینه شاید

هر کی هر کی صاحب اولاد میشه؛خدا با نظر لطف و رحمت نگاهش کرده؛پس شما رو بخدا ناشکری نکنید

می دونم خیلی سخته اما برای یک لحظه خودتون رو بجای من و شوهرم قرار بدین

اونوقت هر لحظه؛در هر نفس،خدا رو شکر می کنید

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
ناراحتیتونشون نده اول اینکه وقتی بدنیابیاد نمیتونه حتی ازشون دورشه خودم دختردارم شوهرمم پسردوست بعدس ...

اتفاقا به همچین مردی که حرف نزده بااسی یا بقیه موارد تو این تاپیک نباید حرف زد تا متوجه اشتباهشون بشن 

حالا من بچم پسره وقتی حامله بودم شوهرم میکفت ۹۹ درصد دختره بچه وقتی رفتم سونو پسر بود مادر شوهرم تا فهمید پسره سرو رومو بوسه بارون کرد پسر پرستن خودشم دختر نداره شوهرم شهر دیکه بود با مادرش رفتم سونو بعد مادرش بردم یه جعبه شیرینی خرید رفتیم خونش حالا حاریم رفتن سونو با شوهرش فهمید دختره کلی دعواش کرده بود گزاشته بودش خونه باباس البته اونحا کار داشت دعواششم کرده بود تو خونه هم نرفنه بود خونه پدرزنش بعد ب گشت برادر شوهر دیگم بش کفتم بچه فلانی دختر شده تلفنو قطع کرد از ناراحنی اصلااا خیلی عجیبن بخدا ولی الان انقد اون دختره رو دس دارن بیا و ببین ولی کلا پسر پرستن 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اصلا برات مهم نباشه استارتر.  کم کم حال شوهرت هم خوب میشه.  فقط سلامتی نی نی مهم هست، &nbs ...

انشالله سالمه عزیزم

بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...؟
اتفاقا به همچین مردی که حرف نزده بااسی یا بقیه موارد تو این تاپیک نباید حرف زد تا متوجه اشتباهشون بش ...

البته شوهرم عاشق دختر بپه هاس وقتی میبینشون ذوق میکنه محصوصا مو بلنداشونو برادر زداه خودمم دختره عاشقشه شوهرم 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗