2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 161 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا مشخصه نیاز به تقویت نیست😂😂

ببین منو مگه ترسی دارم ک بخوام با یه جنس و نوع دیگ بیام اص می بیکارم.. می رام نمیدن ک تغییر جنسیت بدم..  ایقد سایت برام مهمه ک بخوام با جنس دیگ بیام؟؟؟؟ 

ول کن بابا حوصل ندارم جوابت بدم منو ریپ نکن دیگه...

دورَم زَد سَرش گیج رَفت افتاد جلو پام 😁😎😉
آره اما بعضی وقتا باخودم میگم تقصیره این مردا نیست شاید پدرمادرشون اینارو بد بار اوردن تو خانواده ی ...

قطعا تربیت خانوادگی موثره 

والی اخه مردا دیگه الان تحصیل کرده ان ،اینهمه روابط اجتماعی سطح بالا دارن ،دنیای مجازی که همه اطلاعات رو براشون فراهم کرده ،اینادیگه چرا اینجوری ان آخه؟!؟!😠

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ببین منو مگه ترسی دارم ک بخوام با یه جنس و نوع دیگ بیام اص می بیکارم.. می رام نمیدن ک تغییر جنسیت بد ...

خدا شفات بده

پس جرا پستای منو لایک ‌میکنی اگه دروغ میگم؟🤣

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️
وقتی برگشت من بازم خواستم باهاش حرف بزنم که اونجا گفت من دختر نمیخواستم میخواستم بچه اولم پسر باشه😢 ...

میخواستی بگی به منچه !!!! 

کمبود اطلاعاتش که گردن شما نیست، دیگه همه میدونن  که جنسیت با مرده، از پزشک‌درمونگاه سرخیابونتونم بپرسه بهش میگه

یه چیززم طلبکاره تازه؟!!

خدا شفات بده پس جرا پستای منو لایک ‌میکنی اگه دروغ میگم؟🤣

ولی تو رو نده بزاره ازت بخندیم... چون احتیاج ب لایک داری عقده داری کسی هم تاییدت نمیکنه ...

تاحالا با کسی ایجوری صحبت نکرده بودما مجازی حوصله دهن ب دهن شدن نداره چون خودت مشتاق بودیا گویا.. حالا هم بدرود 

ولی تو رو نده بزاره ازت بخندیم... چون احتیاج ب لایک داری عقده داری کسی هم تاییدت نمیکنه ... تاحالا ...

گمشو بابا عقده ای بدبخت تویی که عکس بقیه رو میذاری رو‌پروفایلت😂

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️
گمشو بابا عقده ای بدبخت تویی که عکس بقیه رو میذاری رو‌پروفایلت😂

چ ربطی داره این همه هستن عکس بازیگرا و نتی و فیک میزارن عقده ایین؟؟؟ عقده اونیه ک خودشو جا کسی جا بزنه تو گمشو ایکپری