2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 161 پست
ارع

ناراحت نشو خودت  اسم بچتو انتخاب کن

بهت قول میدم قول بخدا بچت ک بدنیا میاد عاشقش  میشه

همه تو ی جوانبی خول میزنن شوهرت توهم‌چند ماه فعلا خل میزنه. بی خیال😉

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ وقت از رحمت خداوند ناامید نشو

اصصصصصلا نیستم بخدا

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
عزیزم اگه تونستی کامنت من رو واسه شوهرت بخون من یک زنم ک یازده سالِ ازدواج کردم شش بار سقط کردم؛یع ...

۰۹۹۰۵۳۸۰۶۹۶ این شماره طب سنتی فاطمه بانو همسایمون بهد یازده سال از طریق درمان این خانم با هزینه کم پسر بدنیااورد کلا بچه دار شد تافنی و تلگرامی مشکلتو میپرسه عکس و ازمایشتون رو بررسی میکنه و کموت میکنه کاملا علمی هست توکل بر خدا کن امتحانش بی صرره

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
 داداش قرار نشد پاچه خواری کنی و آبروی ما آقایون ببری😪😪 این خانوما سرتاپاشون هم طلا بگیری با ...

امصاتون چقدر قشنگه احسنت 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
۰۹۹۰۵۳۸۰۶۹۶ این شماره طب سنتی فاطمه بانو همسایمون بهد یازده سال از طریق درمان این خانم با هزینه کم پ ...

تحت طب سنتی هم بودم اما😢

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

اووووبزارایشالله گل دخترت بدنیا بیاد اینقدخودشوبراباباییش لوس میکنه که حدنداره خودم یه نمونه شودارم .منم رفتم سونوگفت دختره فقط موندم همینجوری به شوهرم چی بگم ولی خودم عاااااشق دختربودم بهش زنگ زدم نمیدونم ازاسترس که بابت رفتارشوهرم داشتم گفتم وای سعیددختره فهمیدم یه جوری شدولی گفت عیب نداره مگه دخترچیکاره .حالاتوهم زیادبه پروپاش نپیج خودش خوب میشه .من الان شوهرم جونش برادخترم درمیره یعنی هنوز بابداخلاقی باهاش حرف نزده

جان درقدمش کنم که آرام دل است

گلم بذار به دنیا بیاد خودش کاری میکنه که شوهرت هزار بار از گفته اش پشیمون بشه و عاشق دخترش میشه. بهش میگفتی خیلیا تو حسرت داشتن یه بچه اند بعد تو بجای شکر بخاطر بچه و سلامتیش ناشکر جنسیتشی. خدا هرکی را خیلی دوست داره بهش دختر میده خدا خیلی دوستت داره عزیزم. هرکی دختر نداره هیچی نداره.

دعا کن خدا دامن منم سبز کنه😭😭😭

نگران نباش باباها عاشق دختراشون میشن . من وقتی دخترم ب دنیا امد همون روزای اول همسرم بغلش میکرد از ته دلش میگفت وای من هیچ وقت نمیتونم دخترمو شوهر بدم مال خودمه چطور دلم بیاد بدمش به کس دیگه ای الانم که دو سالشه هربار من میگم جدی دعواش کن میگه اصلا دلم نمیاد دعواش کنم . خیلی دوستش داره خیلی

جهان به اعتبار خنده تو زیباست