2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 161 پست
قرار نیست بفهمه باباش چی گفته!!!!زنو شوهر که حرفاشون رو به بچه نمیگن اونم همچین مسائلی رو. مگر اینکه ...

مگ من گفتم قراره بفهمه گفتم اگ بفهمه

اولین بارک استخاره کردم نیت کردم وبعدقرآنوبازکردم دیدم نوشته یِس گفتم بابادمتگرم خیلی واضح گفتی 😃بعدهاتومدرسه فهمیدم یاسین بوده😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی برگشت من بازم خواستم باهاش حرف بزنم که اونجا گفت من دختر نمیخواستم میخواستم بچه اولم پسر باشه😢 ...

تعیین جنسیت با خودشه...درسته تو شکم توئه ولی باعث دختر شدنش خودشه 

تقصیر تو که نیس با تو اینجور میکنه

عزیزم بهش بگو تعیین جنسیت با پدره،دکتر من گفت که تعیین جنسیتو شوهرتون میکنه اگه موقع تشکبل نطفه شوهر ...

اون دیگه چه دکتری بوده !!!!!

ضعیف و قوی چیه 

وقتی دکتر مملکت اینو میگه مردای عامه معلومه باید چکار کنن ،همینه مردا غکر میکنن اونا قوی ان و زنا ضعیف 

حداقل میتونست بگه کم سرعت و پرسرعت ،نه قوی و ضعیف

بابا ،مرد دونوع اسپرم تولید میکنه که به دلایل متعددی و از جمله تصادف و ترکیبات یونی تخمک ناشی از تغذیه  یکی از هزاران اسپرم موفق میشه با تخمک لقاح پیداکنه  همین 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان چی دخترتو دوست داره....

من جرعت ندارم پیشش به دخترم بگم تو الان هرروز اهنگه به کس کسونش نمیدم و براش میخونه هرچقدم دخترم میزنتش هیچی نمیگه میگه دختره بابایی میشه واین حرفا...فقط ۹ماهوبرای من زهرکرد

بهترین روز زندگیت اشکتو دراورد ایشالا خدا اشکشو دراره مرتیکه بی شعور نادان 

نه اینجوری نگو هر چی باشه هر چقدرم بد باشه بازم مرد منه و من دوسش دارم

بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...؟
ارع

اصلا غصه نخوریا.منم وقتی رفتم سونو شوهرم فهمید بچه دختره یه کلمه باهام حرف نزد اومدیم خونه ناهار خورد همونجور اخماش توهم بعدشم رفت بیرون.منم هیچی نگفتم وقتی بدنیا اومد اصلا تعجب کردم که انقدر اینو دوست داره باورت نمیشه حتی شبا خودش میومد میخوابوندش الانم که ۲سال ونیمشه من جرات ندارم یه اخم کنم به بچه دعوام میکنه یدفه بهش گفتم یادته وقتی فهمیدی دختره چقدر ناراحت شدی خودش خجالت کشید گفت دیگه به روم نیاری شرمنده م

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
الان با دخترت چطوره؟  

الان میمیره براش یخاطره یه ذره بچه باهمه دعوامیکنه😂😂یه بار دعواش کرده بود تا۳روز کادومیخرید بارش و مسگفت عذاب وجدان دارم...بابابچه که به دنیا بیاد انقد عزیز میشه که نگو

دلم‌واقعا گرفت این تایپینگ و خوندم...من برای بار شیشم انتقال جنین دادم و الان روز ۱۰ ام...با تمام وج ...

عزیزم انشالله که این بار یه جواب ازمایش محکم و مثبت بگیری 

خدا به همه بی اولاد ها عنایت کنه 

منم دعا کن مشکلم مثل شماست دقیقا سه بار ای یو ای کردم و هیچ😥😥😥😥

به خدا از این قبیل تاپیک ها میخونم دلم میسوزه فقط

منم شوهرم پسر دوست داشت البته نه اینجوری میگفت پسر باشه بیشتر دوست دارم
ولی الان یه دختر داره که هر روز میگه خدا روشکر که پسر نشد
کارایی که براش میکنه ناز و عشوه هایی که براش میاد کیف میکنه

**ماسک موی لوریس 300تومان  ارسال رایگان ** 09379266872- رو من کلیک کن